Omgeving

Hotel Kontakt der Kontinenten ligt op een eigen bosterrein op de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt hier een wandeling maken of even tot rust komen in een van de vele zithoekjes. Verspreid door het bos en de tuinen vind je zitzakken, hangmatten en picknicktafels. Binnen is er een sfeervolle leeshoek en in de koffiecorners kun je 24/7 gebruik maken van een ruim aanbod aan verse koffie, thee en heerlijke koekjes.

Trek je er liever op uit? Ook dan ben je hier op de juiste locatie. De omgeving van Soesterberg biedt een groot aanbod aan activiteiten. Een aantal van deze activiteiten kun je ook in combinatie met één van onze hotelarrangementen reserveren. Waar je ook voor kiest, wij inspireren je graag met leuke tips voor de omgeving!

Bekijk de arrangementen

Wandelen en fietsen

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, er zijn dan ook talloze wandel- en fietsroutes te vinden. Bekijk hier onze tips voor wandelen en fietsen in de omgeving.

5x Fietsroutes op de Utrechtse Heuvelrug

Lees meer over 5x Fietsroutes op de Utrechtse Heuvelrug

6x Wandelroutes op de Utrechtse Heuvelrug

Lees meer over 6x Wandelroutes op de Utrechtse Heuvelrug

Mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug

Lees meer over Mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug

Uitzichtpunten op de Utrechtse Heuvelrug

Lees meer over Uitzichtpunten op de Utrechtse Heuvelrug

Kunst en cultuur

Interesse in kunst, geschiedenis of muzikaal vermaak? In de omgeving van Soesterberg zijn verschillende interessante bezienswaardigheden en musea te vinden.

Activiteiten

Een ontspannen wellnessweekend, touren op een e-chopper of een dagje naar de dierentuin... met deze activiteiten maak je je verblijf in Soesterberg compleet.

7x Leuke binnenactiviteiten op de Utrechtse Heuvelrug

Lees meer over 7x Leuke binnenactiviteiten op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug: 6x wat te doen in het voorjaar

Lees meer over De Utrechtse Heuvelrug: 6x wat te doen in het voorjaar

Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug

Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, er zijn dan ook talloze wandel- en hardlooproutes te vinden. Ken je Park Vliegbasis Soesterberg  bijvoorbeeld al? Op deze unieke plek vindt je een samenspel tussen militair erfgoed, kunst en natuur. Dit park is dagelijks vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Op zoek naar meer inspiratie voor leuke wandelingen? In samenwerking met Route.nl hebben we de mooiste wandelroutes alvast uitgestippeld:

Wandelen rondom de historische Vliegbasis Soesterberg (14,38 km)

Ontdek te voet al het moois van Soest (16,61 km)

Rondje Park Vliegbasis Soesterberg (4,11 km)

Rondje Vliegbasis en Landgoed de Paltz (6,49 km)

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!