Vergadering

Goed bereikbaar via de A28, maar toch ook rustig gelegen in een natuurlijke omgeving. De vergaderruimtes van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten bieden alle ruimte en tools om ongestoord én goed verzorgd te vergaderen op een unieke vergaderlocatie.

Ons gastvrije team heeft jarenlange ervaring in het faciliteren van vergaderingen, trainingen en congressen. Kom je met een groot of juist een klein gezelschap naar onze vergaderlocatie? Geen probleem. De twee historische gebouwen beschikken over maar liefst 25 vergaderzalen met verschillende afmetingen en capaciteiten. Geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 220 personen. Uiteraard zijn de opstellingen flexibel en naar wens in te delen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vergadering? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of bekijk het zalenoverzicht.

Bekijk het zalenoverzicht Bekijk de brochure

Arrangementen

Met onze arrangementen maak je jouw vergadering ook op culinair gebied compleet. De inhoud van de arrangementen is afhankelijk van de duur van de bijeenkomst en kan naar wens worden uitgebreid met een heerlijke lunch, gezellige borrel of culinair diner in KonneKt restaurant bar lounge. Bekijk onze arrangementen voor de mogelijkheden.

Bekijk de arrangementen

Overnachten

Organiseer je een meerdaagse vergadering of willen jouw deelnemers dichtbij de vergaderlocatie overnachten? Onze locatie beschikt over 130 hotelkamers, waarvan 68 eenpersoonskamers die zich perfect lenen voor de zakelijke reiziger die gesteld is op rust en privacy. Je kunt hier dus vergaderen, eten & drinken én overnachten onder één dak.

Bekijk de hotelkamers

Buiten vergaderen

Tijdens je vergadering ook even genieten van de frisse boslucht? Dat kan! Vanuit het hotel wandel je zó de bostuin in. Ideaal voor een kort wandelmoment tijdens de pauze of voor een groepsopdracht of brainstormsessie aan een van de picknicktafels.

Meer over buiten vergaderen

Ervaringen van onze gasten

We verbleven 2 dagen met een groep van circa 25 personen in Kontakt der Kontinenten. De voorzieningen voor zo’n tweedaagse waren uitstekend. Het restaurant ook, eten van bovengemiddelde kwaliteit. Fijne thee en koffie corners.

Carla

Kom er al jaren als klant, maar voel dat niet zo. Je wordt er écht als een vriend behandeld door behulpzame, begripvolle en kundige mensen die niets liever doen dat het verblijf voor jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Roger

Het contact is prima verlopen, fijne ontvangst, heerlijke catering. Wij hebben een goed verblijf gehad.

Lonneke

Heel geschikt voor een tweedaagse. Goed bereikbaar. Prima ruimte, kamers en catering, aan te bevelen.

Alice

Een heel fijne locatie waar je alles bij de hand hebt voor een bijeenkomst van één of meer dagen. De locatie zelf is mooi en inspirerend met goede vergaderzalen, de omgeving is groen en rustgevend. De catering is perfect geregeld. Wij komen zeker terug!

Ilse

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar onze locatie? Voor meer informatie en inspiratie verwijzen we graag naar onze brochure. Heb je nog vragen of wil je onze locatie met eigen ogen bekijken? Neem dan gerust contact op met onze afdeling reserveringen.

Neem contact op

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!