Veelgestelde vragen

Algemeen

Inchecken

Inchecken kan op alle dagen vanaf 14.00 uur. 

Uitchecken

Uitchecken kan van maandag t/m vrijdag tot 09.30 uur en op zaterdag en zondag tot 12.00 uur.

Late checkout 

Liever wat langer blijven? Later uitchecken is uitsluitend mogelijk op basis van beschikbaarheid en na overleg met onze receptie. Voor een checkout later dan 12.00 uur berekenen wij een toeslag. Laat het onze receptie tijdig weten als je later uit wilt checken.

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is 24/7 geopend. Er is altijd een medewerker aanwezig bij onze receptie.

Nee honden zijn niet toegestaan binnen het hotel, met uitzondering van hulphonden. 

Op het terras van KonneKt restaurant, bar en lounge zijn honden alle welkom, mits aangelijnd. Honden mogen niet worden uitgelaten op het terrein en in het bos. 

Voor meer informatie kun je onze digitale brochures bekijken of contact opnemen met onze afdeling reserveringen via reserveringen@kontaktderkontinenten.nl of 0346 – 33 25 37. 

Voor meer informatie over onze coronamaatregelen kijk je op onze coronapagina

Restaurant

Ontbijt wordt op weekdagen geserveerd van 06.30 tot 10.15 uur en op zaterdag en zondag van 07.15 tot 11.00 uur.

Reserveren is niet verplicht maar wel aanbevolen om zeker te zijn van een plek. Reserveren kan eenvoudig online via de pagina van KonneKt restaurant bar lounge.

Hotelarrangementen

Indien je een sauna arrangement hebt gereserveerd kun je de toegangskaarten bij de receptie van Kontakt der Kontinenten ophalen. Dit kan op de dag zelf en mag ook al vóór het inchecken voor je kamer.

Nee dat is niet nodig. De toegang tot Thermen Soesterberg is bij het arrangement inbegrepen, een reservering wordt automatisch gemaakt. In verband met de coronamaatregelen vragen we je wel om de aankomsttijden van je saunabezoek vooraf door te geven. 

Parkeren & bereikbaarheid

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt over een ruim parkeerterrein met 275 gratis parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er elektrische oplaadpunten en parkeerplaatsen voor motoren aanwezig. Bekijk voor meer informatie onze routepagina.  

Bushalte ‘Soesterberg-Oost’ bevindt zich tegenover het conferentiehotel. Vanaf deze bushalte zijn er verbindingen met Amersfoort, Driebergen / Zeist en Utrecht. Plan je reis via 9292.nl of kijk voor meer informatie op onze routepagina.  

Ja, er is een overdekte en afgesloten fietsenstalling aanwezig. Deze fietsenstalling is uitgesluitend beschikbaar voor hotelgasten.

Faciliteiten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt niet over een zwembad of sauna. Er is wel een samenwerking met het naastgelegen Thermen Soesterberg. Bekijk hier het sauna arrangement inclusief toegang tot Thermen Soesterberg.

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt niet over een fitness. Wel is er een eigen bosterrein en een evenementenveld waarop sportieve teamactiviteiten mogelijk zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

In samenwerking met gespecialiseerde partners hebben we een groot aanbod aan teamactiviteiten. Bekijk de mogelijkheden op onze pagina teamactiviteiten of neem contact op voor meer informatie. 

Ja, dit is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Alle fietsen dienen daarom vooraf via onze receptie te worden gereserveerd. 

Prijzen:

  • Stadsfietsen (€ 13,50 per dag) 
  • E-bikes (€ 25 per dag)
  • Mountainbikes inclusief helm en vignet (€ 25 per dag)

Bekijk ook onze pagina met leuke fietsroutes in de omgeving. 

Ja, er is gratis WiFi aanwezig in het hotel.