KonneKt restaurant, bar & lounge

Van een smakelijk én gezond ontbijt tot een uitgebreid driegangendiner; onze keukenbrigade verrast je graag tijdens je verblijf bij Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. In het gloednieuwe restaurant KonneKt kom je om te genieten van een culinaire totaalbeleving. Het restaurant is immers meer dan een plek om te eten of te drinken. Het is een ongedwongen ontmoetingsplek in het hart van het hotel.

Wereldse invloeden zijn niet alleen terug te zien in de inrichting van het restaurant, maar ook in een verrassend aanbod van eten en drinken. Het assortiment is veelzijdig en bevat verrassende combinaties van ingrediënten uit alle windstreken. 

RESTAURANT

Zoveel mogelijk vers, duurzaam én met een wereldse twist; dat zijn de ingrediënten waar onze keukenbrigade dagelijks mee werkt. Naast het uitgebreide ontbijt- en lunchbuffet en à la carte diner kan ons keukenteam nog tal van andere wensen vervullen. Denk bijvoorbeeld aan een picknick in het bos of een gezonde break zoals verse fruit- of groente smoothies, een vegan Buddha bowl of een complete healthy break voor tijdens je bijeenkomst. 

restaurant-konnekt-soesterberg

BAR

Bij Bar KonneKt ben je van harte welkom voor een hapje of drankje. Geniet van ons wereldse drankenassortiment en lekkernijen zoals een borrelplank, bittergarnituur en proef ook zeker onze eigen KonneKt gin-tonic! 

De KonneKt lounge is geschikt voor de ontvangst van grotere zakelijke gezelschappen. Een mobiele koffiecorner en biertap maken de ruimte zeer flexibel inzetbaar. De glazen wanden zorgen voor een overvloed aan daglicht en een schitterend panoramisch uitzicht op de bostuin.

De lounge kan in combinatie met de naastgelegen congreszaal Sint Jan exclusief worden gereserveerd en is naast een besloten ontvangst, presentatie, borrel of diner, ook zeer geschikt voor stands.