DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
Aantal personen
Hidden
Hidden

Meetings & Events

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw (meerdaagse) meeting of event? Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg beschikt over twee bijzondere historische gebouwen; het voormalige Missiehuis Sint Jan en voormalige Klooster Cenakel. Verdeeld over beide gebouwen zijn er:

  • 25 zalen
  • 130 hotel kamers
  • een sfeervol restaurantpaviljoen met terras
  • een bostuin

De zalen zijn geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen en congressen. Aanvullend op de mogelijkheden binnen kan het buitenterrein worden ingezet voor activiteiten zoals teambuilding, een barbecue of borrel.

Door het grote aanbod aan faciliteiten en ons professionele en gastvrije team weet je zeker dat jouw (meerdaagse) bijeenkomst bij ons in goede handen is. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze locatie voor jouw bijeenkomst? Lees dan meer op deze pagina of ga direct naar het zalenoverzicht.

Bekijk het zalenoverzicht Bekijk de brochure

Vergaderingen

Ongestoord en inspirerend vergaderen

Vergaderen bij Kontakt der Kontinenten betekent vergaderen in rust en natuur op een uitstekend bereikbare locatie. Onze zalen zijn zeer geschikt voor het organiseren van een vergadering en voorzien van alle gemakken zoals apparatuur en lekkere én gezonde catering. Laat je vergadergasten inspireren door een mooie vergaderzaal nabij Amersfoort, onze bijzondere historie en genieten van de oase van rust in onze bostuin.

Lees meer

Trainingen

Trainen en leren in rust en natuur

Trainen op een trainingslocatie in Midden Nederland waar je aan niets hoeft te denken zodat je je volledig kunt focussen op de inhoud? Welkom bij Kontakt der Kontinenten! Onze unieke locatie biedt alle ruimte en faciliteiten om optimaal te kunnen trainen en leren. Maak gebruik van onze trainingszalen, de smakelijke catering van KonneKt restaurant, bar en lounge en ervaar de inspirerende en bosrijke omgeving.

Lees meer

Congressen

Een unieke congreslocatie

Een congres organiseren? Onze multifunctionele congreslocatie beschikt over zalen voor congressen tot 220 personen. Met keus uit meerdere plenaire ruimtes en subzalen, 130 hotelkamers en een sfeervol restaurantpaviljoen organiseer je bij ons alles onder één dak. Door de centrale ligging in Midden-Nederland en het gratis parkeerterrein is jouw congres uitstekend bereikbaar voor deelnemers uit het hele land.

Lees meer

Evenementen

Organiseer een onvergetelijk én werelds event

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie? Bij Kontakt der Kontinenten organiseer je alles onder één dak en hebben we de ruimte én de expertise om jouw event succesvol te faciliteren. Onze zalen zijn geschikt voor events tot 220 personen en hebben ieder een unieke uitstraling.

Lees meer

Teambuilding

Samenkomen en samenwerken

Met een teambuildingsactiviteit breng je jouw team dichter bij elkaar en versterk je de onderlinge samenwerking. Verrijk jouw vergadering, heisessie of teamdag met een leuke teamactiviteit uit ons uitgebreide aanbod. Kies je voor iets actiefs, creatiefs of een leuk spel? Of ga je liever de diepte in met een van de activiteiten uit onze categorie “verdieping en leiderschap”? Bekijk het aanbod of neem contact op voor een advies op maat.

Lees meer

Vind de juiste zaal voor jou

Ga naar het zalenoverzicht

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!