Buiten vergaderen

Op zoek naar inspiratie tijdens je bijeenkomst? Neem je deelnemers eens mee voor een vergadering, training of brainstormsessie in de buitenlucht! De combinatie van frisse boslucht en de ontspannende ‘achtergrondmuziek’ van fluitende vogels geven een hele andere dynamiek aan je training dan dat je in een vergaderzaal zit. Het buiten zijn stimuleert de hersenen én het bevordert de creativiteit. Buiten vergaderen is daardoor ideaal als onderbreking van een binnenprogramma.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vergaderbreak in onze bostuin? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen   Bekijk de brochure

Vergaderplekken buiten

In onze bostuin zijn meerdere locaties die je kunt reserveren voor buiten vergaderen. Alle plekken bevinden zich op maar een paar minuten wandelen van onze panden. Je kunt kiezen uit verschillende opstellingen: van picknicktafels, boomstammen of poefjes tot handige mobiele stoelen inclusief schrijftafel.

De locatie voor je buitenvergadering kan gratis worden gereserveerd, op basis van beschikbaarheid en in combinatie met een zaal en een vergaderarrangement. Hierdoor kun je op de dag van de bijeenkomst zowel gebruik maken van de vergaderzaal, als van de buitenplek. Handig, want zo hoef je je ook geen zorgen te maken over onverwacht slecht weer. Je bijeenkomst kan altijd doorgaan.

Onze buiten vergaderplekken

buiten-vergaderen

Shinrin-yokuplek

Wist je dat elke buitenvergaderplek een eigen thema heeft? Zo verwijst de Shinrin-yokuplek naar het Japanse bosbaden; het doorbrengen van tijd in het bos om de positieve effecten van de natuur te ervaren.

buiten-vergaderen

Palaverplek

Onderhandelen, knopen doorhakken en beslissingen nemen, oftewel ‘palaveren’, kan bij uitstek op onze door bomen omringde Palaverplek. Net als in Zuid-Afrikaanse landen, waar de imposante baobabboom vaak als achtergrond dient.

buiten-vergaderen

Kgotla-plek

De Kgotlaplek is geïnspireerd op een traditionele vergadervorm, de ‘Kgotla’. In Botswana geven stamhoofden alle deelnemers de gelegenheid om tijdens een vergadering hun mening te delen. Pas als iedereen aan het woord is geweest neemt het stamhoofd een weloverwogen besluit.

buiten-vergadering

De kolonie

Het evenementenveld wordt regelmatig gebruikt voor teambuildingactiviteiten. De Kolonie verwijst naar teamwork binnen een mierenkolonie. Wist je dat mieren de beste samenwerkers zijn?

Kampvuurbreak

Het kampvuur is dé plek waar bijzondere gesprekken ontstaan en waar jouw team of gasten de dag op een bijzondere manier af kunnen sluiten. Middenin de natuur met het knisperende geluid van het kampvuur op de achtergrond.

Niet voor niets zijn er wereldwijd zoveel culturen waar het traditie is om bij het kampvuur samen te komen om verhalen te vertellen, te overleggen en muziek te maken. Kijk maar eens naar de Finnen, die het kampvuur gebruiken om te barbecueën en op te warmen. De Navajo-indianen vertellen er verhalen en de Botswanen overleggen rondom het vuur met elkaar. Kijkend naar de westerse tradities mogen marshmallows en popcorn bij ons eigen kampvuur natuurlijk niet ontbreken.