ARRANGEMENTEN

Alle vergaderarrangementen bestaan uit een ‘basisarrangement’ met onder andere koffie, thee en water. Daarnaast zijn benodigdheden zoals een beamer, wifi, flipover en een handige trainerskit aanwezig. Afhankelijk van het gekozen arrangement zijn ook de lunch, het diner, een overnachting en gebruik van het ontbijtbuffet inbegrepen. De prijzen van de arrangementen zijn exclusief zaalhuur. Hierdoor kun je een zaal met een passende oppervlakte voor jouw conferentie reserveren. Een volledig overzicht van onze zalen, capaciteiten en bijhorende prijzen staat op onze pagina zalenoverzicht.

Arrangementen

De arrangementen zijn per persoon en exclusief zaalhuur. Prijzen zijn geldig voor 2024.

4 uur

€ 11

8 uur

€ 44,50

12 uur

€ 91

24 uur

Prijs op aanvraag

32 uur

Prijs op aanvraag
Onbeperkt koffie, cappuccino & thee
Wereldse koek en snoepjes
Brainfood
Gekoeld en gezuiverd tafelwater
Gebruik van beamer, scherm, wifi en flipover
Trainerskit
Lunch KonneKt food court
Driegangendiner
Overnachting
Ontbijt

KonneKt

KonneKt restaurant, bar en lounge is dé ontmoetingsplek in het hart van Hotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Van een lekker en gezond ontbijt, een heerlijke lunch van het food court, een gezellige borrel tot een culinair diner. Bij KonneKt geniet je op elk moment van de dag van smaakvolle gerechten en dranken met een wereldse twist.

Meer over KonneKt

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!