EVENEMENTEN

Op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw (meerdaagse) evenement? Met faciliteiten zoals 25 zalen, 130 hotelkamers, een sfeervol restaurant en een bostuin voor activiteiten heeft Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten alles in huis om jouw event succesvol te organiseren. Het hotel bestaat uit twee historische gebouwen – een voormalig missiehuis en klooster – gevestigd op een prachtige locatie omgeven door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Door de centrale ligging in Midden-Nederland en het ruime gratis parkeerterrein is onze evenementenlocatie uitstekend bereikbaar vanuit alle windstreken.

Onze ruimtes zijn geschikt voor veel soorten evenementen, bijvoorbeeld een congres, bedrijfsfeest, personeelsfeest, productpresentatie of jubileum. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze locatie voor jouw evenement? Lees dan meer op deze pagina of ga direct naar het zalenoverzicht.

Bekijk het zalenoverzicht Bekijk de brochure

Zalen

Unieke zalen voor jouw event

Met 25 verschillende zalen variërend van 18 tot 200 m² bieden we ruimte aan evenementen van 2 tot 220 personen. Zoek je een formele en moderne congreszaal met daarnaast veel subzalen? Een sfeervolle zaal voor een ingetogen bijeenkomst? Of juist een feestzaal met feestverlichting en een podium?

Onze afdeling reserveringen adviseert je graag bij het reserveren van een passende zaal en opstelling. Neem contact op voor meer informatie of bekijk alvast het zalenoverzicht.

Bekijk het zalenoverzicht

Catering

Duurzame én wereldse catering voor jouw evenement

De keukenbrigade van KonneKt zorgt voor de culinaire invulling van jouw evenement. Met gebruik van zoveel mogelijk duurzame en verse producten koken onze ‘smaakmakers’ heerlijke gerechten. Natuurlijk mét een wereldse twist.

Verras je gasten met een heerlijk diner in het restaurant, een gezellige borrel aan de bar of een barbecue in de bostuin. En heb je andere ideeën? Dan denken we graag met je mee bij het samenstellen van een passende invulling.

Lees meer

Overnachten

Bijeenkomen en overnachten op één plek

Organiseer je een meerdaags evenement? Dan is het wel zo fijn als je gasten op de evenementenlocatie kunnen overnachten. Een overnachting geeft extra ruimte in het programma en voorkomt dat gasten vroeg op hoeven te staan om de files te vermijden.

Ons conferentiehotel beschikt over 130 hotelkamers waarvan 58 eenpersoonskamers. Ideaal voor de zakelijke reiziger die wil genieten van rust en privacy.

Lees meer

Activiteiten

Indoor of outdoor activiteit op het programma?

Een indoor of outdoor activiteit kan een mooie aanvulling op het programma van je evenement zijn. Het zorgt voor afwisseling en binding onder de deelnemers. In samenwerking met professionele partners hebben wij een groot aanbod van activiteiten samengesteld. De activiteiten variëren van sport- en spel tot verdieping en leiderschap.

Lees meer

Duurzaamheid

Kontakt der Kontinenten is een duurzame evenementenlocatie. Het hotel is Green Key Goud-gecertificeerd en daarnaast partner van verschillende initiatieven die bijdragen aan een meer duurzame samenleving. Benieuwd naar onze partners en duurzame initiatieven? Je leest er meer over op onze MVO-pagina.

Lees meer

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!