Congres

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw congres? In het midden van het land en op steenworpafstand van de A28 ligt Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Ons ruime parkeerterrein beschikt over 275 gratis parkeerplekken. Hierdoor is onze locatie uitstekend bereikbaar voor congresbezoekers uit alle hoeken van het land. En komen je gasten met het openbaar vervoer? De bushalte met verbindingen naar Amersfoort en Utrecht bevindt zich voor de deur. Onze locatie ligt niet alleen centraal maar ook op een plek vol historie én inspiratie, omgeven door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw congres? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of bekijk het zalenoverzicht.

Bekijk het zalenoverzicht Bekijk de brochure

Congreszalen

De drie congreszalen -Steyl, Sint Jan en de Ceciliakapel- hebben ieder hun eigen sfeer en zijn uitgerust met alle gemakken en faciliteiten van nu. Zo zijn er moderne audiovisuele middelen aanwezig en staan onze ervaren technische medewerkers klaar om je te assisteren.

Indrukwekkende glas-in-loodramen sieren de Steyl-zaal en in de meer formele Sint Jan zaal staat een handig podium. De Ceciliakapel heeft kenmerkende wandschilderingen van Joan Collette; een onvergetelijk decor voor ieder congres.

Afhankelijk van de gekozen opstelling bieden de zalen ruimte tot 180 a 240 personen. Staan er workshops of subsessies op het programma? Geen probleem. Met 25 zaalruimtes heeft onze congreslocatie ook daar ruimte voor.

Bekijk het zalenoverzicht

Overnachten

Organiseer je een meerdaags congres? Dan kunnen jouw gasten ook blijven overnachten. Onze congreslocatie beschikt namelijk over zalen én hotelkamers waardoor je alles onder één dak organiseert. Wel zo makkelijk! Ook goed om te weten: van de 130 hotelkamers zijn er 68 eenpersoonskamers die zich perfect lenen voor de zakelijke reiziger die gesteld is op rust en privacy.

Bekijk de hotelkamers

Restaurant

Verwen je deelnemers met een wereldse lunch of diner in KonneKt restaurant, bar en lounge. Geniet van wereldse gastvrijheid tijdens een ontspannen pauzemoment. Onze keukenbrigade bereidt verrassend lekkere gerechten die het energieniveau van de deelnemers de hele dag hoog houden.

Meer over KonneKt

Ervaringen van onze gasten

We verbleven 2 dagen met een groep van circa 25 personen in Kontakt der Kontinenten. De voorzieningen voor zo’n tweedaagse waren uitstekend. Het restaurant ook, eten van bovengemiddelde kwaliteit. Fijne thee en koffie corners.

Carla

Kom er al jaren als klant, maar voel dat niet zo. Je wordt er écht als een vriend behandeld door behulpzame, begripvolle en kundige mensen die niets liever doen dat het verblijf voor jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Roger

Het contact is prima verlopen, fijne ontvangst, heerlijke catering. Wij hebben een goed verblijf gehad.

Lonneke

Heel geschikt voor een tweedaagse. Goed bereikbaar. Prima ruimte, kamers en catering, aan te bevelen.

Alice

Een heel fijne locatie waar je alles bij de hand hebt voor een bijeenkomst van één of meer dagen. De locatie zelf is mooi en inspirerend met goede vergaderzalen, de omgeving is groen en rustgevend. De catering is perfect geregeld. Wij komen zeker terug!

Ilse

Meer informatie

Wil je van je congres iets bijzonders maken? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wat dacht je bijvoorbeeld van een combinatie met onze Wintertuin of Lounge KonneKt? Of een bijzondere culinaire invulling zoals een walking dinner of buitendiner? Ons ervaren team denkt graag mee en verrast je graag met een voorstel op maat. Neem gerust contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!