Geniet van het tweedaagse sauna arrangement

Vanaf Hotel Kontakt der Kontinenten wandel je over het bospad binnen enkele minuten naar Thermen Soesterberg. Hier maak je gebruik van alle faciliteiten zoals zwembaden, weldadige sauna’s en stoombaden. In combinatie met het sauna arrangement geniet je naast een ontspannen saunabezoek ook van een comfortabele overnachting inclusief ontbijt. En dat alles in de rustgevende en bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

Liever wat langer genieten? Bekijk dan ook ons Driedaagse Sauna Arrangement.  

  HET SAUNA ARRANGEMENT

  Vanaf € 91,- per persoon

  Praktische informatie

  • De toegang tot Thermen Soesterberg is bij het arrangement inbegrepen, een reservering wordt automatisch gemaakt.
  • Je kunt de toegangskaarten bij de receptie van Kontakt der Kontinenten ophalen. Dit kan op de dag zelf en mag ook al vóór het inchecken.

  Sauna arrangement

  Vanaf Kontakt der Kontinenten wandel je over het bospad binnen enkele minuten naar Thermen Soesterberg. Met zestien saunafaciliteiten, vier zwembaden en een schat aan rituelen en verwennerijen als hamam, beautybehandelingen en massages, is Thermen Soesterberg the place to be als het om wellness gaat.

  sauna-arrangement-hotel

  Kontakt der Kontinenten

  De knusse hotelkamers van Kontakt der Kontinenten bevinden zich in twee bijzondere en historische panden: het voormalige missiehuis Sint Jan met fraaie glas-in-loodramen en Klooster Cenakel met prachtige wandschilderingen.

  Het hotel biedt nog steeds de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar ook alle gemakken en faciliteiten van nu. De rustieke omgeving in combinatie met de wereldse gastvrijheid van het team maakt dat je hier écht even tot rust komt. Lees hier meer over de historie

  KonneKt restaurant, bar & lounge

  In restaurant KonneKt verwelkomen we je graag om te komen genieten van een heerlijk ontbijt. En wil je ’s avonds lekker dineren? Ook dat is mogelijk. In de boekingsmodule van het arrangement kun je direct een diner aan jouw reservering toevoegen.

  Wereldse invloeden zijn niet alleen terug te zien in de inrichting van het KonneKt, maar ook in een verrassend aanbod van eten en drinken. Het menu is veelzijdig en bevat verrassende combinaties van ingrediënten uit alle windstreken. Bekijk hier de menukaart.  

  sauna-arrangement-overnachting

  Overnachten

  Het hotel beschikt over 130 hotelkamers en biedt faciliteiten zoals een restaurant, leeshoekjes en koffiecorners met gratis koffie, cappuccino, thee én heerlijke koekjes.

  Is het lekker weer? Dan ben je van harte welkom in onze ruime bostuin. Neem lekker plaats op het terras of plof neer in een zitzak of hangmat.  En na een overnachting in een van onze heerlijke bedden, kun je de volgende ochtend uitgerust genieten van het ontbijtbuffet!

  Een nóg fijner verblijf

  Maak je verblijf nóg completer door een van de onderstaande extra’s bij te boeken. Dit kan direct tijdens het boekingsproces. 

  dinerspecial-hotel