Tweedaags sauna arrangement

Vanaf Hotel Kontakt der Kontinenten wandelt u over het bospad binnen enkele minuten naar Thermen Soesterberg. Hier kunt u genieten van alle faciliteiten zoals zwembaden, weldadige sauna’s, stoombaden en verwennerijen als hamam, beautybehandelingen en massages. In combinatie met het sauna arrangement geniet u naast een ontspannen saunabezoek ook van een comfortabele overnachting inclusief ontbijt. En dat alles in de rustgevende en bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

Liever wat langer genieten? Bekijk dan ook ons Driedaagse Sauna Arrangement.  

  Goed om te weten: ons hotel voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. U kunt hier dus gegarandeerd genieten van een veilig én onbezorgd verblijf. Wilt u meer informatie? Bekijk dan hier onze maatregelen of neem contact op via info@kontaktderkontinenten.nl of 0346 – 35 17 55. De maatregelen van Thermen Soesterberg leest u op hun website.

   HET SAUNA ARRANGEMENT

   *De toegang tot Thermen Soesterberg is bij het arrangement inbegrepen, een reservering wordt automatisch gemaakt. In verband met de coronamaatregelen vragen we u om de aankomsttijden van uw saunabezoek vooraf door te geven.  U kunt de toegangskaarten bij de receptie van Kontakt der Kontinenten ophalen. Dit kan op de dag zelf en mag ook al vóór het inchecken.

   Sauna arrangement

   Vanaf Kontakt der Kontinenten wandelt u over het bospad binnen enkele minuten naar Thermen Soesterberg. Met zestien saunafaciliteiten, vier zwembaden en een schat aan rituelen en verwennerijen als hamam, beautybehandelingen en massages, is Thermen Soesterberg the place to be als het om wellness gaat.

   sauna-arrangement-hotel

   Kontakt der Kontinenten

   De knusse hotelkamers van Kontakt der Kontinenten bevinden zich in twee bijzondere en historische panden: het voormalige missiehuis Sint Jan met fraaie glas-in-loodramen en Klooster Cenakel met prachtige wandschilderingen.

   Het hotel biedt nog steeds de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar ook alle gemakken en faciliteiten van nu. De rustieke omgeving in combinatie met de wereldse gastvrijheid van het team maakt dat u hier écht even tot rust komt. Lees hier meer over de historie

   KonneKt restaurant, bar & lounge

   In restaurant KonneKt verwelkomen we u graag om te komen genieten van een heerlijk ontbijt. En wilt u ‘s avonds lekker dineren? Ook dat is mogelijk. In de boekingsmodule van het arrangement kunt u direct een diner aan uw reservering toevoegen.

   Wereldse invloeden zijn niet alleen terug te zien in de inrichting van het KonneKt, maar ook in een verrassend aanbod van eten en drinken. Het menu is veelzijdig en bevat verrassende combinaties van ingrediënten uit alle windstreken. Bekijk hier de menukaart.  

   sauna-arrangement-overnachting

   Overnachten

   Het hotel beschikt over 130 hotelkamers en biedt faciliteiten zoals een restaurant, leeshoekjes en koffiecorners met gratis koffie, cappuccino, thee én heerlijke koekjes.

   Is het lekker weer? Dan bent u van harte welkom in onze ruime bostuin. Neem lekker plaats op het terras of plof neer in een zitzak of hangmat.  En na een overnachting in een van onze heerlijke bedden, kunt u de volgende ochtend uitgerust genieten van het ontbijtbuffet!

   Een nóg fijner verblijf

   Maak uw verblijf nóg completer door een van de onderstaande extra’s bij te boeken. Dit kan direct tijdens het boekingsproces. 

   dinerspecial-hotel