OPEN BANENDAG 2021

Dan ben je van harte welkom tijdens onze Open Banendag op zondag 26 september, 12.00 – 17.00 uur

Tijdens deze dag openen wij de deuren voor iedereen die interesse heeft in een leuke baan in ons hotel. Of je nu op zoek bent naar een flexibele én leerzame bijbaan of stageplek of je aan het oriënteren bent voor een nieuwe stap in je carrière; we komen graag in contact met nieuw talent. Onze medewerkers staan de 26e klaar om je alles te vertellen over wat het werken in een hotel zo leuk maakt en hoe de werkzaamheden binnen onze afdelingen bediening, (spoel)keuken en front office (receptie) eruit zien.  

Natuurlijk is er alle gelegenheid om vragen te stellen, een rondleiding te volgen of deel te nemen aan een workshop.  En ben je na afloop enthousiast om te solliciteren? Dan kun je dat meteen aan ons laten weten!

front office medewerker
zelfstandig werkend kok
medewerker bediening
facilitair medewerker

Praktische informatie

Datum

De Open Banendag vindt plaats op zondag 26 september 2021 en duurt van 12.00-17.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig; loop gerust binnen wanneer het jou uitkomt.  

Koffie, thee en lunch

Koffie en thee staat voor je klaar! Wil je daarnaast gebruik maken van een gratis lunch in KonneKt? Dat kan! Als je hier een reservering maakt houden we rekening met je komst. 

Corona toegangsbewijs

Let op: bij aankomst vragen we je om je coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te tonen. Zonder coronatoegangsbewijs is toegang tot de Open Banendag helaas niet mogelijk.

Adres

Je vindt Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten op het adres Amersfoortsestraat 20, 3769 AS Soesterberg. Gratis parkeren kan op ons eigen parkeerterrein. Kom je liever met het OV? Bushalte Soesterberg-Oost ligt praktisch voor de deur. Bekijk hier de route

Heb je vragen over de Open Banendag of wil je meer weten over werken bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten? Neem dan gerust contact op via ikwilwerken@kontaktderkontinenten.nl.

Over Kontakt der Kontinenten

Kontakt der Kontinenten is geen gewone vergader- evenementen- en congreslocatie. Het is een unieke locatie met een rijke historie. Het hotel wordt omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug en bestaat uit twee historische gebouwen met 25 conferentiezalen en 130 hotelkamers. Ook is er een bostuin voor recreatie en een evenementenveld voor activiteiten. De twee gebouwen zijn oorspronkelijk een missiehuis en klooster. Nu vormen ze een eigentijds conferentiehotel dat voorzien is alle gemakken en faciliteiten van nu.

Het zit verankerd in het DNA van de locatie en de medewerkers dat men gasten wil verrijken met kennis en ervaring over de veelzijdigheid en schoonheid van de wereld. Als medewerker van Kontakt der Kontinenten krijg jij de kans om een grote stempel te drukken op de beleving van de gasten en de ontwikkeling van een bijzondere waardegedreven organisatie met een groot sociaal maatschappelijk hart.

Bekijk onze brochures voor meer informatie

terras-kontakt-der-kontinenten
KonneKt-restaurant

Waarom de Open Banendag bezoeken?

Werken bij Kontakt der Kontinenten

monument-klooster-cenakel
tweepersoonskamer

Onze vacatures

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die samen met ons voor een onvergetelijk verblijf van onze gasten willen zorgen. Een greep uit de  vacatures:

Medewerker bediening (parttime)

F&B supervisor (fulltime)

Zelfstandig werkend kok (fulltime)

Front Office medewerker (fulltime en parttime)