WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

Uitgelicht: 2Food

Een vruchtbare samenwerking

2Food zet zich in voor een nieuwe standaard in drink- en eetgedrag welke de vitaliteit van de consument ten goede komt. We bieden een breed scala natuurlijke drinks & bites als alternatief voor de massamerken. Als lokale ondernemers komen wij veel met elkaar in aanraking en maken met genoegen gebruik van elkaars diensten.

Als naaste buren van het Conferentiehotel hebben wij een prachtig uitzicht op de unieke locatie van Kontakt der Kontinenten. De historische gebouwen zorgen voor een intieme sfeer en beleving. Gezien de centrale ligging en uitgebreide mogelijkheden maken wij graag gebruik van deze locatie voor zakelijke meetings. De sfeer en de gehele setting van dit bedrijf zorgen voor een perfecte balans tussen rust en focus. Voor zakelijke meetings op onze eigen locatie maken wij graag regelmatig gebruik van de lunchmogelijkheden van ProefLokaal De Wereld. Kontakt der Kontinenten serveert met enthousiasme en kwaliteit de lunch met heerlijke variërende smaakcombinaties.

In het contact met Kontakt der Kontinenten valt op dat gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Het contact verloopt moeiteloos en we benaderen elkaar, wanneer mogelijk, op een persoonlijke informele manier. De band die we daardoor met dit bedrijf hebben opgebouwd is voor ons zeer waardevol, zowel als klant als leverancier.

In het ondernemerschap delen wij met Kontakt der Kontinenten een belangrijke overeenkomst, het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ondernemen met als kerngedachte: ‘Verantwoord ondernemen met aandacht voor mens, aarde en opbrengst’. Bij 2Food zijn wij zeer intensief bezig met dit onderwerp en zijn iedere dag op ontdekking welke producten bij deze kerngedachte passen. Zowel 2Food als Kontakt der Kontinenten dragen actief bij aan duurzaamheid in zeer brede context. Door dit uit te dragen hopen wij mensen te inspireren en bewust te maken van een duurzame rol in de samenleving.

Wij zijn erg enthousiast over de voorspoedige samenwerking die wij hebben met Kontakt der Kontinenten. Als lokale ondernemers dragen 2Food en Kontakt der Kontinenten bij aan een verrijking van de omgeving en hopen met ons unieke concept veel klanten te mogen bedienen. Wij hopen vlot weer te gast te zijn bij Kontakt der Kontinenten en te proosten op een nog zeer langdurige samenwerking!

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo