46 miljoen liter water voor Made Blue Foundation

28 december 2023

Ruim 771.000.000 mensen hebben nog altijd geen toegang tot veilig water. Met als missie “schoon drinkwater voor iedereen” is de inzet van de Made Blue Foundation dan ook hard nodig.

Sinds 2020 is Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten trotse ambassadeur van Made Blue. Made Blue investeert in waterprojecten in landen waar dat hard nodig is. Dat doen ze bijvoorbeeld door het aanleggen van water- en sanitaire voorzieningen. Daarnaast spelen ook bewustzijn, educatie en ondernemerschap met betrekking tot persoonlijke hygiëne een belangrijke rol in hun inspanningen.

Tijdens de impactreis naar Oeganda afgelopen oktober, hebben met onze collega’s René, Mick en Robert met eigen ogen gezien en ervaren hoeveel impact Made Blue maakt. We zijn dan ook ontzettend trots om te kunnen melden dat er dankzij onze donaties in 2023 46.022.000 liter schoon drinkwater beschikbaar is gemaakt door Made Blue.

 

Team-Event-Kerst

Team Kontakt der Kontinenten

 

Benieuwd naar de impact die 46 miljoen liter water maakt?

  • 630 mensen hebben 10 jaar toegang tot schoon drinkwater
  • 322 ton CO2 uitstoot is vermeden
  • 460 ton plastic is voorkomen
  • 6903 bomen blijven behouden

Alle donaties zijn mogelijk gemaakt door ons Water voor Water project, waarmee wij per fles water die we aan onze gasten serveren 1.000 keer zoveel drinkwater realiseren. Daarnaast hebben boekers van zakelijke meetings en events de mogelijkheid om vrijwillig een extra bijdrage te doneren.

Ook in 2024 blijven we ons inzetten voor Made Blue. Onze kleine vergaderzaal Togo zal dit jaar worden omgedoopt tot Oeganda. In deze zaal delen wij straks het verhaal van Made Blue en ons Water voor Water project. De opbrengst van de zaalhuur voegen we toe aan onze donaties én de ruimte wordt kosteloos beschikbaar gesteld voor de teammeetings van de Made Blue Foundation.

 

Vergaderzaal-Oeganda

Moodboard van de nieuwe vergaderzaal Oeganda

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en de volgende editie belandt ook in jouw inbox!

Zakelijk nieuws

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!