Gratis rondleiding door KdK tijdens Burendag

22 augustus 2023

Altijd al willen weten hoe Kontakt der Kontinenten er van binnen uitziet?
Op zaterdagmiddag 16 september zijn inwoners uit de regio vanaf 13.30 uur welkom voor een uniek kijkje in het hotel.

Na het succes van vorig jaar opent Kontakt der Kontinenten dit jaar opnieuw de deuren voor alle buren. Hoogtepunt van de Burendag is een uitgebreide rondleiding door het voormalige missiehuis Sint Jan en het gemeentelijk monument Klooster Cenakel. Uiteraard mag een bezoek aan de historische Steyl-zaal en Ceciliakapel hierbij niet ontbreken.

De Burendag van Kontakt der Kontinenten is geïnspireerd door Nationale Burendag, een landelijk initiatief van het Oranjefonds, dat een week later plaatsvindt. “We horen regelmatig dat mensen uit de omgeving onze locatie alleen van de buitenkant kennen en nieuwsgierig zijn naar wat er zich binnen afspeelt.” vertelt René Giel, directeur Kontakt der Kontinenten. “Door inwoners uit de regio op onze eigen burendag uit te nodigen hopen we de drempel te verlagen om eens binnen te komen kijken.”

Kennismaken met het team
Ook werkzoekenden zijn welkom om de Burendag te bezoeken. Tijdens de rondleiding krijgen bezoekers namelijk niet alleen een uniek kijkje achter de schermen, het is ook een laagdrempelige manier om kennis te maken met medewerkers van het hotel. Voor gerichte vragen over vacatures is een medewerker van de afdeling personeelszaken aanwezig.

Livemuziek en naborrelen
Nieuw dit jaar is de afsluiting in het sfeervolle KonneKt restaurant, bar en lounge waarbij singer-songwriter Jeremy Olivier optreedt. Jeremy is de huismuzikant van Kontakt der Kontinenten en speelt op geselecteerde avonden in het restaurant dat – met reservering – ook voor niet-hotelgasten toegankelijk is. Tijdens de Burendag kunnen bezoekers genieten van een voorproefje op de populaire livemuziekavonden en gezellig naborrelen aan de bar.

Programma Burendag 2023
De Burendag van Kontakt der Kontinenten vindt plaats op zaterdagmiddag 16 september:

13.30 uur Ontvangst met gratis koffie en thee
14.00 uur Welkom en rondleiding
16.00 uur Optreden door Jeremy Olivier

Aanmelden

Vrije inloop, aanmelden is niet nodig.

Contact en bereikbaarheid

Amersfoortsestraat 20, 3769 AS Soesterberg. Parkeren kan gratis op het ruime parkeerterrein. Er is een fietsenstalling aanwezig.

www.kontaktderkontinenten.nl | 0346 – 35 17 55 | info@kontaktderkontinenten.nl | Bekijk de route-informatie hier

 

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en de volgende editie belandt ook in jouw inbox!

Zakelijk nieuws

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!