Open Banendag bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdelingen bediening, keuken, afwas en front office en organiseert een Open Banendag om kennis te maken met nieuw talent!

Dus ben jij op zoek naar een leuke baan? (fulltime, parttime, oproep of stage) Ben je nieuwsgierig naar hoe het werken in een hotel eraan toegaat? En heb je altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen? Dan ben je van harte welkom tijdens de Open Banendag op zondag 26 september van 12.00 tot 17.00 uur op de Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg.

front office medewerker
zelfstandig werkend kok

Tijdens deze dag opent het conferentiehotel de deuren voor iedereen die interesse heeft in een leuke baan in het hotel. Of je nu op zoek bent naar een flexibele én leerzame bijbaan of stageplek of je aan het oriënteren bent voor een nieuwe stap in je carrière; de medewerkers van Kontakt der Kontinenten staan de 26e klaar om je alles te vertellen over wat het werken in een hotel zo leuk maakt en hoe de werkzaamheden binnen de verschillende afdelingen eruit zien.

facilitair medewerker
medewerker bediening

Wist je bijvoorbeeld al dat Kontakt der Kontinenten gelegen is in een prachtige omgeving met een eigen bostuin? Dat je er met een grote diversiteit van (internationale) gasten in contact komt, geen werkdag hetzelfde is én er veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen?

Interieur KonneKt soesterberg

Natuurlijk is er tijdens de Open Banendag gelegenheid om vragen te stellen, een rondleiding te volgen of deel te nemen aan een workshop. En ben je na afloop enthousiast om te solliciteren? Dan kun je dat meteen laten weten!

Meer informatie

Kijk op www.kontaktderkontinenten.nl/open-banendag/ voor meer informatie over de Open Banendag bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo