WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

Internationaal muziekfestival

Kamermuziekfestival & masterclasses

Van 12 t/m 26 augustus 2017 zijn de Zeister Muziekdagen. De docenten en musici van dit internationale kamermuziekfestival verblijven dan in Vergaderlocatie Klooster Cenakel en verzorgen daar Masterclasses waar u gratis bij aanwezig kunt zijn. Jonge musici komen uit alle windstreken naar Soesterberg om masterclasses te volgen bij beroemde musici die optreden tijdens het festival. Docenten zijn dit jaar leden van het Cuarteto Casals en het Cuarteto Quiroga, altviolist Ori Kam, klarinettiste Sharon Kam, pianist Matan Porat en violist Alexander Pavlovsky. De masterclasses in Soesterberg zijn gratis toegankelijk voor publiek, net als een groot deel van de Studententournee. Deze tournee eindigt met het Studentenslotconcert in Zeist.

De Zeister Muziekdagen zijn een ontmoetingsplaats voor internationale conservatoriumstudenten en young professionals.

Gratis bijwonen

Internationale ensembles volgen twee weken lang masterclasses bij wereldberoemde musici die optreden tijdens het kamermuziekfestival. Geïnteresseerde toehoorders kunnen de masterclasses gratis bijwonen. De masterclasses vinden plaats in het Cenakel van Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 18, 3769 AR Soesterberg.
De docenten van dit jaar zijn

Data en tijden

Week 1 14 t/m 19 augustus, 9:30 – 12:30

Week 2 21 t/m 24 augustus, 9:30 – 12:30

Zomeraanbieding
Extra voordeel? Reserveer een overnachting bij het hotel van Kontakt der Kontinenten en combineer dit met een van de vele gratis masterclasses. Vermeld bij uw reservering Zeister Muziekdagen en u ontvangt bij aankomst in het hotel een gratis welkomstdrankje.

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo