WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

Uitgelicht: de Hart&Vaatgroep

Je voelt je welkom

De Hart&Vaatgroep is dé patiëntenvereniging voor mensen met een hart- en vaataandoening én hun naasten. De Hart&Vaatgroep organiseert activiteiten voor en door patiënten. Door goede voorlichting en onderling contact leren patiënten en naasten meer grip te krijgen op hun leven.

Onze landelijke bijeenkomsten over bijvoorbeeld hartritmestoornissen, erfelijke hartaandoeningen, maar ook de trainingen voor vrijwilligers vinden plaats bij Conferentiehotel  Kontakt der Kontinenten. Deze vergaderlocatie in Soesterberg ligt centraal en is goed bereikbaar met zowel de auto, als het openbaar vervoer. Onze vrijwilligers en gasten van de bijeenkomsten geven tijdens de  evaluatie  aan dat Kontakt der Kontinenten hen een thuisgevoel geeft.  Of zoals relatiemanager Anjo Kersbergen aangeeft: “Je voelt je welkom in een mooie en karakteristieke omgeving die rust uitstraalt. Ook de medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Zij zorgen voor dat extra stukje hospitality.”

De Hart&Vaatgroep komt op voor de belangen van mensen met een hart- en vaataandoening in Nederland en werkt voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van de behandeling en de zorg.
Hart- en vaataandoeningen hebben een grote impact op het leven. De ziekte raakt niet alleen de patiënt, maar het treft ook hun energie. Voor alle betrokkenen kost het moeite en tijd om met deze veranderingen om te gaan. De Hart&Vaatgroep geeft mensen met een hart- en vaataandoening en hun naasten handvatten om deze veranderingen een plek in hun leven te geven.

Meer weten over De Hart&Vaatgroep?  Kijk op www.hartenvaatgroep.nl

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo