Kontakt der Kontinenten opnieuw Green Key Goud gecertificeerd

De periodieke keuring van Green Key, hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven binnen onze branche, is weer goed verlopen. Dat betekent dat Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten ook de komende twee jaar weer trotse bezitter van het Green Key Goud keurmerk is.

Green Key

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.  Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Kontakt-der-Kontinenten-Greenteam

Op de foto een aantal leden van het trotse ‘Green Team’ met het nieuwe Green Key certificaat. Van links naar rechts: Mark Versteegh, René Giel, Trees Roest, Robert Germans, Guido Pauw en rechtsonder Tim Bosman. 

Duurzame ontwikkeling

Kontakt der Kontinenten wil haar gasten niet alleen nú van onze wereld laten genieten. Maar ook in de toekomst. Het speciale Green Team, dat bestaat uit acht enthousiaste collega’s binnen Kontakt der Kontinenten, is daarom actief bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen en het steeds verder verduurzamen van de organisatie.

In de afgelopen jaren zijn er veel nieuwe stappen ondernomen op het gebied van duurzaamheid. Zo is bij de vernieuwing van het buitenterrein een wadi aangelegd waar het regenwater wordt opgevangen en hergebruikt, zijn de vernieuwde toiletten duurzaam door het gebruik van water- en lichtsensoren én maakt het gloednieuwe KonneKt restaurant, bar en lounge veel gebruik van biologische en lokale producten. 

Wil je meer lezen over de duurzame en maatschappelijk initiatieven van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten? Kijk dan op www.kontaktderkontinenten.nl/mvo.

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo