Welkom bij KOntakt der Kontinenten

Centraal gelegen in Soesterberg en omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug vind je Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Een eigentijdse locatie met een rijke historie. En met 130 hotelkamers en 25 conferentiezalen alle ruimte voor jouw conferentie, evenement of overnachting. 

Vijfentwintig modern uitgeruste vergaderzalen, drie bijzondere conferentiezalen, één gastvrij team en een uitzicht dat jouw gasten altijd inspireert. Kontakt der Kontinenten heeft alle ingrediënten voor een geslaagde conferentie.

Bekijk de brochure

Samenwerken tijdens een buitenactiviteit in het bos of dansen tijdens een bedrijfsfeest in de kapel. Barbecueën op het terras of intiem dineren in de Wintertuin. Wat je ook kiest,  hier verras je jouw gasten met een wereldse locatie voor een werelds evenement

Bekijk de brochure

Meerdaagse bijeenkomst in het vooruitzicht? Of plannen voor een ontspannen weekendje weg? Kom lekker slapen! Geniet van wereldgerechten in het restaurant, wandel door het bos of bezoek de naastgelegen sauna. Een overnachting is zo geboekt.

Direct reserveren

Over ons

Kontakt der Kontinenten bestaat uit twee gebouwen. Ooit deden ze dienst als missiehuis en klooster. Vandaag de dag vormen ze samen een conferentiehotel. Met de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar ook met alle gemakken en faciliteiten van nu. Een plek waar wereldse gastvrijheid in de genen zit en waar duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend is. Nieuwsgierig? Maak een afspraak voor een rondleiding of lees meer.
hotelkamer-soesterberg

Hotelarrangementen

Op zoek naar een ontspannen, sportief of juist een cultureel weekendje weg in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug? Dan ben je bij Kontakt der Kontinenten aan het juiste adres. Vanuit ons hotel wandelt of fiets je binnen enkele minuten door de schitterende natuur.

Onze arrangementen combineren diverse activiteiten in de omgeving met een compleet verzorgde overnachting. Kom je snel bij ons genieten? Bekijk de hotelarrangementen of maak direct een reservering.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij willen onze gasten niet alleen nú van onze wereld laten genieten. Maar ook in de toekomst. Daarom doen we er alles aan om duurzaam en maatschappelijk betrokken te ondernemen. Logisch eigenlijk. Want wie oog heeft voor de wereld, heeft ook oog voor de omgeving. Het zit in ons DNA. Lees hier meer over onze maatschappelijke initiatieven.

Simavi-algemeen-1

BEKIJK HET LAATSTE NIEUWS

Certificaten & Awards

booking-award-social_media

Coronatoegangsbewijs

Beste gast,

Vanaf zaterdag 25 september voert de Rijksoverheid het verplichte coronatoegangsbewijs voor de horeca in.

Wij vragen we je bij aankomst op onze locatie om je coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te tonen. Zonder coronatoegangsbewijs is toegang tot het hotel helaas niet mogelijk.