Start vernieuwing hotelkamers

Leuk nieuws! Vanaf januari 2024 worden er 66 kamers in het Missiehuis vernieuwd. Deze kamers bevinden zich allemaal in de Noord-Amerika en Europa vleugel, links van de hoofdentree. Dit zijn comfortkamers, tweepersoonskamers, eenpersoonskamers en mindervalidekamers.  Deze kamers worden gestript en voorzien van een nieuwe inrichting. De faciliteiten en afmetingen blijven gelijk.

Heb je al eerder bij ons overnacht? Dan heb je onze proefkamer misschien al gezien.

Begin 2023 is deze proefkamer met een eerste ontwerp gerealiseerd. Gasten die in deze kamer hebben verbleven konden een enquête invullen en hun feedback delen over onder andere de sfeer, materiaalkeuzes, verlichting en comfort. Deze feedback hebben we gebruikt om het ontwerp verder te verbeteren en definitieve keuzes te maken voor de vernieuwingen van de volgende 66 kamers.

Benieuwd naar de voortgang? Via deze pagina houden we je op de hoogte. Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder of neem contact op via info@kontaktderkontinenten.nl of 0346 – 35 17 55.

Veelgestelde vragen

Laatste update: 28-11-2023

  • Wat merk ik als hotelgast van de werkzaamheden?

    De hotelkamers die vernieuwd worden liggen in bouwdelen die goed afgescheiden worden van de bouwdelen waar niet gewerkt wordt. Daarnaast zijn er afspraken over de tijden waarop er gewerkt wordt.

    Rondom het bouwdeel waar de kamers vernieuwd worden wordt een bouwplaats ingericht en zullen externe bouwpartijen in- en uitlopen.

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!