Geniet van een driedaagse minivakantie

Toe aan een ontspannen vakantie in eigen land? Met een Driedaags Minivakantie Halfpension Arrangement bij Hotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg geniet je van rust, ruimte, natuur én een compleet verzorgde overnachting op een unieke locatie. Even heerlijk weg met elkaar, of misschien wel lekker alleen. Tijdens je staycation kunt je eropuit om te wandelen of te fietsen, want de natuur van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug ligt hier aan je voeten. Maar ook in de groene bostuin van het hotel is het heerlijk vertoeven. En wil je liever wat langer blijven? Bekijk dan ook de Vierdaagse Minivakantie.   

  De minivakantie:

  Vanaf € 131,- per persoon

  Kontakt der Kontinenten

  De knusse hotelkamers van Kontakt der Kontinenten bevinden zich in twee bijzondere en historische panden: het voormalige missiehuis Sint Jan met fraaie glas-in-loodramen en Klooster Cenakel met prachtige wandschilderingen.

  Het hotel biedt nog steeds de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar ook alle gemakken en faciliteiten van nu. De rustieke omgeving in combinatie met de wereldse gastvrijheid van het team maakt dat je hier écht even tot rust komt. Lees hier meer over de historie.

  missiehuis-hotel-soesterberg
  hotelkamer-soesterberg

  Overnachten

  Het hotel beschikt over 130 hotelkamers en biedt faciliteiten zoals een restaurant, leeshoekjes en koffiecorners met gratis koffie, cappuccino, thee én heerlijke koekjes.

  Is het lekker weer? Dan ben je van harte welkom in onze ruime bostuin. Neem lekker plaats op het terras of plof neer in een zitzak of hangmat.  En na een overnachting in een van onze heerlijke bedden, kun je de volgende ochtend uitgerust genieten van het ontbijtbuffet in restaurant KonneKt

  ONTSPANNEN OP DE HEUVELRUG

  Door de ligging op de Utrechtse Heuvelrug is er in de omgeving van Kontakt der Kontinenten en Soesterberg een groot aanbod aan activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Nationaal Militair Museum, of een ontspannen wellnesservaring in Thermen Soesterberg. Wij inspireren je graag met leuke tips voor de Heuvelrug!  

  klooster-cenakel-hotel
  Fietsen op de Utrechtse Heuvelrug

  EEN NÓG FIJNER VERBLIJF

  Maak uw verblijf nóg completer door een van de onderstaande extra’s bij te boeken. Dit kan direct tijdens het boekingsproces.