Geniet van de vierdaagse dinerspecial

Toe aan een écht ontspannen verblijf? Kies dan voor onze Dinerspecial. Met dit culinaire arrangement overnacht je in één van de historische gebouwen van Hotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.  In het nieuw geopende restaurant KonneKt geniet je van een driegangendiner op de dag van aankomst en driemaal van het ontbijtbuffet. En wil je op de andere avonden ook genieten van  culinaire verwennerij in KonneKt? Dan kun je in de boekingsmodule direct een extra dagschotel of driegangendiner reserveren. 

Kontakt der Kontinenten is rustig gelegen, wordt omgeven door een groene bostuin en bevindt zich op steenworpafstand van diverse wandel- en fietsroutes op de Utrechtse Heuvelrug. Bij aankomst delen wij graag onze persoonlijke tips en aanbevelingen om er lekker op uit te gaan.

  De dinerspecial:

  Vanaf € 171,- per persoon

  * Check je bij ons in op zondag? Indien het restaurant op zondag gesloten is serveren wij de dagschotel op maandag. 

  Kontakt der Kontinenten

  De knusse hotelkamers van Kontakt der Kontinenten bevinden zich in twee bijzondere en historische panden: het voormalige missiehuis Sint Jan met fraaie glas-in-loodramen en Klooster Cenakel met prachtige wandschilderingen.

  Het hotel biedt nog steeds de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar ook alle gemakken en faciliteiten van nu. De rustieke omgeving in combinatie met de wereldse gastvrijheid van het team maakt dat je hier écht even tot rust komt. Lees hier meer over de historie.

  konnekt-buiten
  dinerspecial-hotel-konnekt

  Dinerspecial in KonneKt

  In het gloednieuwe restaurant KonneKt verwelkomen we je graag om te komen genieten van een culinaire totaalbeleving. Het restaurant is immers meer dan een plek om te eten of te drinken. Het is een ongedwongen ontmoetingsplek in het hart van het hotel. 

  Wereldse invloeden zijn niet alleen terug te zien in de inrichting van het restaurant, maar ook in een verrassend aanbod van eten en drinken. Het menu is veelzijdig en bevat verrassende combinaties van ingrediënten uit alle windstreken. 

  Heerlijk overnachten

  Het hotel beschikt over 130 hotelkamers en biedt faciliteiten zoals een restaurant, leeshoekjes en koffiecorners met gratis koffie, cappuccino, thee én heerlijke koekjes.

  Is het lekker weer? Dan ben je van harte welkom in onze ruime bostuin. Neem lekker plaats op het terras of plof neer in een zitzak of hangmat.  En na een overnachting in een van onze heerlijke bedden, kun je de volgende ochtend uitgerust genieten van het ontbijtbuffet.

  hotelkamer-cenakel-soesterberg
  herfst-op-de-heuvelrug

  Bezoek de Utrechtse Heuvelrug

  Door de ligging op de Utrechtse Heuvelrug is er in de omgeving van Kontakt der Kontinenten en Soesterberg een groot aanbod aan activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Nationaal Militair Museum, of een ontspannen wellnesservaring in Thermen Soesterberg. Wij inspireren je graag met leuke tips voor de Heuvelrug!