Driedaagse Dinerspecial

Toe aan een écht ontspannen verblijf? Kies dan voor onze Dinerspecial. Met dit culinaire arrangement overnacht je in een van de historische gebouwen van Hotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. In restaurant KonneKt geniet je op de dag van aankomst van een culinair driegangendiner en na een heerlijke overnachting kun je de volgende dag uitgerust aan tafel voor het ontbijt.

Kontakt der Kontinenten is rustig gelegen, wordt omgeven door een groene bostuin en bevindt zich op steenworpafstand van diverse wandel- en fietsroutes op de Utrechtse Heuvelrug. Bij aankomst delen wij graag onze persoonlijke tips en aanbevelingen om er lekker op uit te gaan.

Inbegrepen in de Dinerspecial:

 • Twee overnachtingen inclusief ontbijt
 • Driegangendiner op de dag van aankomst*
 • Onbeperkt koffie, cappuccino en thee

En dat al vanaf € 150,- per persoon!

Direct boeken Bekijk de brochure

 

* Check je bij ons in op zondag? Indien het restaurant op zondag gesloten is serveren wij het diner op maandag

 • Over Hotel Kontakt der Kontinenten

  De knusse hotelkamers van Kontakt der Kontinenten bevinden zich in twee bijzondere en historische panden: het voormalige missiehuis Sint Jan met fraaie glas-in-loodramen en Klooster Cenakel met prachtige wandschilderingen.

  Het hotel biedt nog steeds de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar ook alle gemakken en faciliteiten van nu. De rustieke omgeving in combinatie met de wereldse gastvrijheid van het team maakt dat je hier écht even tot rust komt. Lees hier meer over de historie.

 • Overnachten

  Hotel Kontakt der Kontinenten beschikt over 130 hotelkamers en biedt faciliteiten zoals een gratis en ruim parkeerterrein, wifi, een restaurant met zonnig terras, leeshoekjes en koffiecorners en toeristische informatie over de omgeving.

  Is het lekker weer? Dan ben je van harte welkom in de ruime bostuin. Neem lekker plaats op het terras of plof neer in een zitzak of hangmat.  En na een overnachting in een van de heerlijke bedden, geniet je de volgende ochtend uitgerust van het ontbijtbuffet in restaurant KonneKt.

 • Tips voor de omgeving

  Door de ligging op de Utrechtse Heuvelrug is er in de omgeving van Hotel Kontakt der Kontinenten en Soesterberg een groot aanbod aan activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Nationaal Militair Museum, of een ontspannen wellness-ervaring in Thermen Soesterberg. Wij inspireren je graag met leuke tips voor de Heuvelrug.

  Tips voor de omgeving
 • Extra’s voor een nog fijner verblijf!

  Maak je verblijf nóg completer door een van de onderstaande extra’s bij te boeken. Dit kan direct tijdens het boekingsproces.

  • Lunchpakket à € 17,00 p.p.
  • Upgrade van dagschotel naar driegangendiner à € 18,00 p.p.
  • Fles wijn en nootjes à € 27,00 per stuk
  • Stadsfiets, mountainbike of elektrische fiets vanaf € 13,50 per fiets, per dag

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!