WERELDSE GASTVRIJHEID
2 historische gebouwen - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - grote bostuin - gratis parkeren

KIJK EVEN ROND   

Vergaderruimte Zeist

Vergaderruimte Zeist huren

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg is een congrescentrum en vergaderlocatie die centraal in het land ligt tegen de grens van Zeist. Bent u op zoek naar vergaderruimte Zeist, dan nodigen wij u van harte uit om eens bij Kontakt der Kontinenten te komen.

Vergaderruimte in historische panden

Goed bereikbaar in Midden Nederland op de Utrechtse Heuvelrug vindt u vast de gewenste vergaderruimte in twee historische panden, te weten het voormalig missiehuis Sint Jan en voormalige Klooster Cenakel. Met behoud van sfeer en authentieke details zijn beide panden nu bij uitstek geschikt om uw gasten te ontvangen voor een congres of vergadering. Parkeren is gratis, er zijn ruim voldoende plaatsen en ook voor elektrische auto’s zijn oplaadmogelijkheden.

Vergaderen en overnachten

Met meer dan een halve eeuw ervaring als vergaderlocatie om te vergaderen en overnachten weet het team van Kontakt der Kontinenten wat nodig is om uw vergadering succesvol te laten verlopen.  De kracht en effectiviteit van een vergadering of training zit vaak in het intensieve karakter dat u kunt bereiken door met uw vergadering naar een andere omgeving te gaan, waar u ongestoord kunt werken. Door ons congrescentrum met vergaderzalen te huren nemen wij alles rondom uw verblijf uit handen en laat Kontakt der Kontinenten u even van de wereld zijn. De twee locaties beschikken samen over 131 hotelkamers, 23 vergaderruimtes en 3 grote congreszalen die daarnaast uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld een evenement of bedrijfsfeest.

Vergaderruimte Zeist met voorzieningen

Als u een vergaderruimte Zeist huurt, dan zorgen wij voor een zaal die past bij het doel van uw vergadering. Uw vergaderruimte wordt klaargezet in de door u gewenste opstelling en is standaard voorzien van een beamer met scherm en een flipover. In de gehele vergaderlocatie is trouwens gratis wifi beschikbaar. Bekijk onze basisarrangementen die al vanaf € 7,50 per persoon zijn.

Gratis Unieke App

Met onze gratis conferentie App kunt uw uw deelnemers in een besloten deel informeren over programma-onderdelen en waar die zullen zijn. Ook handouts kunnen hierin gekoppeld worden.