Vergaderruimte in een inspirerende locatie

Vergaderruimte huren

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg is een vergaderlocatie en congrescentrum en ligt centraal in het land in de nabije omgeving van Amersfoort, Zeist en Utrecht. Wil je een vergaderruimte huren? Bekijk dan onze mogelijkheden.

Vergaderruimte in historische panden

Goed bereikbaar in Midden Nederland op de Utrechtse Heuvelrug vind je de ideale vergaderruimte in twee historische panden, te weten het voormalig missiehuis Sint Jan en voormalige Klooster Cenakel. Met behoud van sfeer en authentieke details zijn beide gebouwen nu bij uitstek geschikt om jouw gasten te ontvangen voor een vergadering of congres.

Vergaderruimte en overnachten

Met meer dan een halve eeuw ervaring als vergaderlocatie om te vergaderen en overnachten weet het team van Kontakt der Kontinenten wat nodig is om jouw bijeenkomst succesvol te laten verlopen.  De kracht en effectiviteit van een vergadering of training zit vaak in het intensieve karakter dat je kunt bereiken door met jouw vergadering naar een andere omgeving te gaan, waar je ongestoord kunt werken. Door ons congrescentrum met en zaalruimtes te huren nemen wij alles rondom je verblijf uit handen en laat Kontakt der Kontinenten je even van de wereld zijn. De twee locaties beschikken samen over 130 hotelkamers, 25 vergaderzalen en 3 grote congreszalen die daarnaast uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld een evenement.

Vergaderzalen met voorzieningen

Als je een vergaderruimte huurt, dan zorgen wij voor een ruimte die past bij het doel van jouw vergadering. De vergaderruimte wordt klaargezet in de door jou gewenste opstelling en is standaard voorzien van een beamer met scherm en een flipover. In de gehele vergaderlocatie is gratis wifi beschikbaar.

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!