WERELDSE GASTVRIJHEID
25 vergaderzalen - 3 conferentiezalen - 131 hotelkamers - 2 historische gebouwen - 1 grote bostuin - gratis parkeren

VERGADERRUIMTE IN INSPIRERENDE LOCATIE

Vergaderruimte Huren

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg is een vergaderlocatie en congrescentrum en ligt centraal in het land in de nabije omgeving van Amersfoort, Zeist en Utrecht. Wilt u een vergaderruimte huren, dan moet u eens kennis komen maken met ons.

Vergaderruimte In Historische Panden

Goed bereikbaar in Midden Nederland op de Utrechtse Heuvelrug vindt u de ideale vergaderruimte in twee historische panden, te weten het voormalig missiehuis Sint Jan en voormalige Klooster Cenakel. Met behoud van sfeer en authentieke details zijn beide huizen nu bij uitstek geschikt om uw gasten te ontvangen voor een vergadering of congres.

Vergaderruimte En Overnachten

Met meer dan een halve eeuw ervaring als vergaderlocatie om te vergaderen en overnachten weet het team van Kontakt der Kontinenten wat nodig is om uw bijeenkomst succesvol te laten verlopen.  De kracht en effectiviteit van een vergadering of training zit vaak in het intensieve karakter dat u kunt bereiken door met uw vergadering naar een andere omgeving te gaan, waar u ongestoord kunt werken. Door ons congrescentrum met en zaalruimtes te huren nemen wij alles rondom uw verblijf uit handen en laat Kontakt der Kontinenten u even van de wereld zijn. De twee locaties beschikken samen over 130 hotelkamers, 23 vergaderzalen en 3 grote congreszalen die daarnaast uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld een evenement.

Vergaderzalen Met Voorzieningen

Als u een vergaderruimte huurt, dan zorgen wij voor een ruimte die past bij het doel van uw vergadering. Uw vergaderruimte wordt klaargezet in de door u gewenste opstelling en is standaard voorzien van een beamer met scherm en een flipover. In de gehele vergaderlocatie is trouwens gratis wifi beschikbaar. Bekijk onze basisarrangementen die al vanaf € 9,25 per persoon zijn.