WERELDSE GASTVRIJHEID
2 historische gebouwen - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - grote bostuin - gratis parkeren

VERGADERRUIMTE AMERSFOORT

Vergaderruimte Amersfoort Huren

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg is een vergaderlocatie en conferentiecentrum en ligt centraal in het land in de driehoek Amersfoort, Zeist en Utrecht. Kontakt der Kontinenten is aangesloten bij Locatie Amersfoort. In de top 10 van meest aantrekkelijke steden voor zakelijke ontmoetingen is de regio Amersfoort inmiddels gestegen naar de 5e plaats! Wilt u vergaderruimte Amersfoort huren, dan moet u eens kennis komen maken met ons.

Vergaderruimte In Historische Panden

Goed bereikbaar in Midden Nederland op de Utrechtse Heuvelrug vindt u vast de gewenste vergaderruimte in twee historische panden, te weten het voormalig missiehuis Sint Jan en voormalige Klooster Cenakel. Met behoud van sfeer en authentieke details zijn beide panden nu bij uitstek geschikt om uw gasten te ontvangen voor een congres of vergadering.

Vergaderruimte Amersfoort En Overnachten

Met meer dan een halve eeuw ervaring als vergaderlocatie om te vergaderen en overnachten weet het team van Kontakt der Kontinenten wat nodig is om uw vergadering succesvol te laten verlopen.  De kracht en effectiviteit van een vergadering of training zit vaak in het intensieve karakter dat u kunt bereiken door met uw vergadering naar een andere omgeving te gaan, waar u ongestoord kunt werken. Door ons congrescentrum met zaalruimtes te huren nemen wij alles rondom uw verblijf uit handen en laat Kontakt der Kontinenten u even van de wereld zijn. De twee locaties beschikken samen over 130 hotelkamers, 23 vergaderzalen en 3 grote congreszalen die daarnaast uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld een evenement.

Vergaderzalen Met Voorzieningen

Als u een vergaderruimte huurt, dan zorgen wij voor een ruimte die past bij het doel van uw vergadering. Uw vergaderruimte wordt klaargezet in de door u gewenste opstelling en is standaard voorzien van een beamer met scherm en een flipover. In de gehele vergaderlocatie is trouwens gratis wifi beschikbaar. Bekijk onze basisarrangementen die al vanaf € 9,25 per persoon zijn.