Vergaderruimte Amersfoort

Vergaderruimte Amersfoort Huren

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg is een vergaderlocatie en conferentiecentrum en ligt centraal in het land in de driehoek Amersfoort, Zeist en Utrecht. In de top 10 van meest aantrekkelijke steden voor zakelijke ontmoetingen is de regio Amersfoort inmiddels gestegen naar de 5e plaats! Wil je vergaderruimte in omgeving Amersfoort huren? Bekijk dan onze mogelijkheden.

Vergaderruimte in historische panden

Goed bereikbaar in Midden Nederland op de Utrechtse Heuvelrug vind je vast de gewenste vergaderruimte in twee historische panden, te weten het voormalig missiehuis Sint Jan en voormalige Klooster Cenakel. Met behoud van sfeer en authentieke details zijn beide panden nu bij uitstek geschikt om jouw gasten te ontvangen voor een congres of vergadering.

Vergaderruimte Amersfoort en overnachten

Met meer dan een halve eeuw ervaring als vergaderlocatie om te vergaderen en overnachten weet het team van Kontakt der Kontinenten wat nodig is om jouw vergadering succesvol te laten verlopen. De kracht en effectiviteit van een vergadering of training zit vaak in het intensieve karakter dat je kunt bereiken door met jouw vergadering naar een andere omgeving te gaan, waar je ongestoord kunt werken. Door ons congrescentrum met zaalruimtes te huren nemen wij alles rondom jouw verblijf uit handen en laat Kontakt der Kontinenten je even van de wereld zijn. De twee locaties beschikken samen over 130 hotelkamers, 25 vergaderzalen en 3 grote congreszalen die daarnaast uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld een evenement.

Vergaderzalen met voorzieningen

Als je een vergaderruimte huurt, dan zorgen wij voor een ruimte die past bij het doel van jouw vergadering. De vergaderruimte wordt klaargezet in de door jou gewenste opstelling en is standaard voorzien van een beamer met scherm en een flipover. In de gehele vergaderlocatie is trouwens gratis wifi beschikbaar.

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!