WERELDSE GASTVRIJHEID
2 historische gebouwen - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - grote bostuin

KIJK EVEN ROND   

Vergaderlocatie Zeist

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie Zeist? Met conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft u een goede vergaderlocatie gevonden. Onder de rook van Zeist vindt u in Soesterberg deze vergaderlocatie met vergaderruimtes en trainingszalen. Met 131 hotelkamers,een heerlijke internationale kaart en wereldse gastvrijheid zijn wij de perfecte vergaderlocatie voor een meerdaagse bijeenkomst.

Vergadering en overnachten

Kontakt der Kontinenten heeft reeds jarenlang ervaring in het verzorgen van vergaderingen en overnachtingen. Wij beschikken over twee historische locaties met sfeervolle zalen die uitermate geschikt zijn voor feesten, partijen en vergaderingen. De vergaderlocatie Zeist is gelegen op een groot eigen bosgebied en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

ProefLokaal De Wereld

Tijdens uw vergadering zorgen wij voor een rustige zaal. Wij zullen u voorzien van hapjes en een drankje. De conferentie zal ontspannen verlopen en prettig zijn voor alle aanwezigen.

Bereikbaarheid

Vergaderlocatie Kontakt der Kontinenten ligt op enkele minuten van afrit 4 van de A28. Met bushaltes voor de deur bent u in 10 minuten op station Amersfoort.

Reserveer uw vergadering