Vergaderlocatie Zeist

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie Zeist? Met conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heb je een goede vergaderlocatie gevonden. Onder de rook van Zeist vind je in Soesterberg deze vergaderlocatie met vergaderruimtes en trainingszalen. Met 130 hotelkamers,een heerlijke internationale kaart en wereldse gastvrijheid zijn wij de perfecte vergaderlocatie voor een meerdaagse bijeenkomst.

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft reeds jarenlang ervaring in het verzorgen van vergaderingen en overnachtingen. Wij beschikken over twee historische locaties met sfeervolle zalen die uitermate geschikt zijn voor feesten, partijen en vergaderingen. De vergaderlocatie Zeist is gelegen op een groot eigen bosgebied en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Vergaderen én overnachten

Perfecte culinaire verzorging

Tijdens je vergadering zorgen wij voor een goed ingerichte zaal. Met de culinaire invulling van de keukenbrigade van KonneKt verzorgen wij jullie met heerlijke maaltijden en lekkere pauzemomenten. Je kunt genieten van een vergaderdiner, maar ook een diner of buffet op maat.

 

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!