VERGADERLOCATIE

Op zoek naar een inspirerende locatie voor uw vergadering in het midden van het land? Dan bent u bij Kontakt der Kontinenten aan het juiste adres. Met 25 vergaderzalen van diverse afmetingen is er bij ons altijd een geschikte zaal voor uw bijeenkomst. Daarnaast beschikt onze vergaderlocatie onder andere over 130 hotelkamers, een restaurant én is het omgeven door een groot bosrijk buitenterrein. Alles onder één dak dus. Wel zo handig voor u én uw gasten!

Vergaderarrangementen

Als vergaderlocatie in de regio Amersfoort, Utrecht en Zeist met overnachtingsmogelijkheden, hebben wij een aantal standaard vergaderarrangementen voor u samengesteld. U heeft al een basisarrangement vanaf € 7,50 per persoon. Deze vergaderarrangementen bevatten alles voor een goed verzorgde bijeenkomst, maar kunnen uiteraard voor uw training, vergadering, seminar of conferentie op maat aangepast worden naar uw wensen. 

Vergaderzalen

De vele vergaderzalen en conferentiezalen zijn verdeeld over beide gebouwen. Onze vergaderarrangementen zijn exclusief zaalhuur. U bent hierdoor in de gelegenheid om een zaal met een oppervlakte van uw keuze te reserveren. Het gebruik van diverse audiovisuele apparatuur als beamer, wifi en flipover is gratis.

Historie

Kontakt der Kontinenten is niet zomaar een vergaderlocatie. Het conferentiehotel in Soesterberg bestaat uit twee gebouwen met een bijzondere geschiedenis. Vroeger deden de gebouwen dienst als missiehuis en klooster. Inmiddels is er een hoop veranderd. Beide gebouwen zijn getransformeerd tot een eigentijds conferentiehotel, met alle faciliteiten die u en uw gasten van een vergaderlocatie mogen verwachten. Originele details zoals glas-in-lood en subtiele – maar doordachte – verwijzingen naar andere culturen, houden de herinneringen aan vroeger levend. Het geeft uw bijeenkomst een bijzonder en werelds tintje.  

Rondleiding

Nieuwsgierig geworden naar onze locatie? Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze brochure, welke u onderaan deze pagina kunt downloaden. Wilt u onze locatie met eigen ogen bekijken? Dan bent u van harte welkom voor een kop koffie én een rondleiding. Neem contact op om een afspraak te maken.