Vergaderlocatie Utrecht

In de regio Utrecht, op een steenworp afstand van de Uithof en de Universiteit Utrecht,  vindt u de vergaderlocatie Utrecht: Kontakt der Kontinenten. Op slechts 10 minuten rijden van Utrecht ligt in Soesterberg ons conferentiehotel met vergaderzalen en trainingsruimtes. Met 131 hotelkamers,een internationale keuken en wereldse gastvrijheid zijn wij een perfecte accommodatie voor uw vergadering, conferentie en meerdaagse bijeenkomst.

Vergaderen en overnachten

Kontakt der Kontinenten heeft reeds jarenlang ervaring in het verzorgen van  vergaderingen en overnachtingen. De twee historische locaties, een voormalig missiehuis en klooster, hebben sfeervolle zalen die uitermate geschikt zijn voor feesten, partijen en vergaderingen. De vergaderlocatie Utrecht is gelegen op een groot eigen bosgebied en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren is gratis en er zijn voldoende plaatsen voor grote gezelschappen. Voor trainers zijn er gereserveerde parkeerplaatsen en voor uw elektrische auto zijn oplaadpalen beschikbaar.

Perfecte culinaire verzorging

Tijdens uw vergadering zorgen wij voor een goed ingerichte zaal. Met de culinaire invulling van de keukenbrigade van KonneKt verzorgen wij u en uw gasten met heerlijke maaltijden en lekkere pauzemomenten. U kunt genieten van een vergaderdiner, maar ook een diner of buffet op maat.

Vergaderlocatie Utrecht boeken

Meer informatie of benieuwd naar de prijzen? Vraag direct een offerte aan voor uw vergaderlocatie Utrecht. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw gasten in goede handen zijn Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveren.