Vergaderlocatie in Amersfoort

Op slechts een paar kilometer van Amersfoort vind je Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, een mooie vergaderlocatie. Met 25 vergaderzalen, 130 hotelkamers,een uitstekende keuken en wereldse gastvrijheid is het een perfecte locatie voor jouw vergadering in vergaderlocatie Amersfoort.

Vergaderlocatie met hotelkamers

Kontakt der Kontinenten heeft reeds jarenlang ervaring in het verzorgen van vergaderingen en overnachtingen. De twee historische locaties, een voormalig missiehuis en klooster, hebben sfeervolle zalen die uitermate geschikt zijn voor feesten, partijen en vergaderingen. Het conferentiecentrum bij Amersfoort is gelegen op een groot eigen bosgebied en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Restaurant

Tijdens de conferentie  zorgen wij voor een goed ingerichte zaal. Met het culinaire concept van KonneKt restaurant, bar en lounge verzorgen wij jou en jouw gasten met heerlijke maaltijden en lekkere pauzemomenten.

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!