WERELDSE GASTVRIJHEID
2 historische gebouwen - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - grote bostuin - gratis parkeren

Vergaderlocatie Amersfoort

Op slechts een paar kilometer van Amersfoort vindt u Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, een mooie vergaderlocatie. Met 25 vergaderzalen, 131 hotelkamers,een uitstekende keuken en wereldse gastvrijheid is het een perfecte locatie voor uw vergadering in vergaderlocatie Amersfoort.

Vergaderlocatie met hotelkamers

Kontakt der Kontinenten heeft reeds jarenlang ervaring in het verzorgen van vergaderingen en overnachtingen. De twee historische locaties, een voormalig missiehuis en klooster, hebben sfeervolle zalen die uitermate geschikt zijn voor feesten, partijen en vergaderingen. Het conferentiecentrum bij Zeist is gelegen op een groot eigen bosgebied en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

ProefLokaal De Wereld

Tijdens de conferentie  zorgen wij voor een goed ingerichte zaal. Met ons culinaire concept van ProefLokaal De Wereld verzorgen wij u en uw gasten met heerlijke maaltijden en lekkere pauzemomenten.

Conferentie App

Met onze gratis conferentie App kunt u uw deelnemers in een besloten deel informeren over programma-onderdelen. Uw gasten kunnen onderling berichten sturen.  Papierloos vergaderen kan nu want ook handouts kunnen opgeslagen worden in de KdKApp.

Reserveer uw vergadering

Boek uw vergaderlocatie Amersfoort. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw vergadering goed verzorgd wordt. Voor meer informatie of om te reserveren kunt u altijd contact opnemen.