Locatie met trainingsruimte Zeist

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten Soesterberg is een trainingslocatie voor trainingen en cursussen ligt in onder de rook van Zeist. Zoekt u een trainingsruimte Zeist of omgeving dan hoeft u niet verder te zoeken: bij Kontakt der Kontinenten bent u aan het juiste adres.

Cursuslocatie Zeist in historische panden

Op de rand van de Utrechtse Heuvelrug ligt tegen Zeist aan deze ideale locatie met cursusruimtes. Gevestigd in twee historische panden, te weten een voormalig missiehuis en een voormalig klooster, durven wij onszelf een bijzondere trainingslocatie te noemen. Beide panden zijn gemoderniseerd met behoud van sfeer en authentieke detail.

Trainingsruimte huren én overnachten

Met meer dan een halve eeuw ervaring als locatie voor trainingen,  cursussen, vergaderen en overnachten weet het team van Kontakt der Kontinenten wat nodig is om uw bijeenkomst succesvol te laten verlopen.  De kracht en het resultaat van trainingen en cursussen zit vaak in het intensieve karakter. U kunt dit bereiken door uw training op een veilige plek te laten plaatsvinden, waar ongestoord getraind kan worden. Door onze cursuslocatie en trainingsruimtes te huren nemen wij alles rondom uw verblijf uit handen en laat Kontakt der Kontinenten u even van de wereld zijn. Onze trainingslocatie beschikt over 130 hotelkamers, 23 trainings-, cursus-, en coachruimtes en 3 grote congreszalen die ook uitermate geschikt zijn voor evenementen zoals een bedrijfsfeest.

Cursusruimte huren

Als u cursusruimte of trainingsruimte huurt, dan zorgen wij voor een zaal die past bij het doel van uw training of cursus. Uw trainingsruimte wordt klaargezet in de door u gewenste opstelling en is standaard voorzien van een beamer met scherm en een flipover. In iedere trainingsruimte is gratis WiFi beschikbaar.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van ons  conferentiecentrum nabij Zeist? We verrassen u graag met een voorstel op maat. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.