Locatie met trainingsruimte Zeist

Trainingsruimte Zeist huren

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten Soesterberg is een trainingslocatie voor trainingen en cursussen ligt in onder de rook van Zeist. Zoek je een trainingsruimte Zeist of omgeving dan hoef je niet verder te zoeken: bij Kontakt der Kontinenten ben je aan het juiste adres.

Cursuslocatie Zeist in historische panden

Op de rand van de Utrechtse Heuvelrug ligt tegen Zeist aan deze ideale locatie met cursusruimtes. Gevestigd in twee historische panden, te weten een voormalig missiehuis en een voormalig klooster, durven wij onszelf een bijzondere trainingslocatie te noemen. Beide panden zijn gemoderniseerd met behoud van sfeer en authentieke detail.

Trainingsruimte huren en overnachten

Met meer dan een halve eeuw ervaring als locatie voor trainingen,  cursussen, vergaderen en overnachten weet het team van Kontakt der Kontinenten wat nodig is om jouw bijeenkomst succesvol te laten verlopen.  De kracht en het resultaat van trainingen en cursussen zit vaak in het intensieve karakter. Je kunt dit bereiken door jouw training op een veilige plek te laten plaatsvinden, waar ongestoord getraind kan worden. Door onze cursuslocatie en trainingsruimtes te huren nemen wij alles rondom jouw verblijf uit handen en laat Kontakt der Kontinenten je even van de wereld zijn. Onze trainingslocatie beschikt over 130 hotelkamers, 25 trainings-, cursus-, en coachruimtes en 3 grote congreszalen die ook uitermate geschikt zijn voor evenementen zoals een bedrijfsfeest.

Cursusruimte huren met gratis wifi en apparatuur

Als u cursusruimte of trainingsruimte huurt, dan zorgen wij voor een zaal die past bij het doel van jouw training of cursus. De trainingsruimte wordt klaargezet in de door jou gewenste opstelling en is standaard voorzien van een beamer met scherm en een flipover. In iedere trainingsruimte is gratis wifi beschikbaar.

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!