WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

VERGADERLOCATIE MET TRAININGSRUIMTE

Trainingsruimte huren

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg is een vergader- en trainingslocatie en ligt centraal in de nabije omgeving van Zeist, Amersfoort en Utrecht. Wilt u een trainingsruimte huren, cursusruimte huren of een coachruimte huren, dan moet u eens kennis komen maken met ons.

Cursuslocatie in historische panden

Goed bereikbaar in Midden Nederland op de Utrechtse Heuvelrug vindt u de ideale cursuslocatie in twee historische panden, te weten een voormalig missiehuis en een voormalig klooster. Met behoud van sfeer en authentieke details zijn beide huizen nu gerenoveerd om uw gasten te ontvangen.

Trainingsruimte huren en overnachten

Met meer dan een halve eeuw ervaring als trainingslocatie en cursuslocatie voor vergaderen en overnachten weet het team van Kontakt der Kontinenten wat nodig is om uw bijeenkomst succesvol te laten verlopen.  De kracht en effectiviteit van trainingen en cursussen zit vaak in het intensieve karakter dat u kunt bereiken door met uw training naar een andere omgeving te gaan, waar ongestoord getraind kan worden. Door onze trainingslocatie en cursusruimtes te huren nemen wij alles rondom uw verblijf uit handen en laat Kontakt der Kontinenten u even van de wereld zijn. De twee locaties beschikken samen over 131 hotelkamers, 23 trainings-, cursus-, en coachruimtes en 3 grote congreszalen die daarnaast uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten.

Cursusruimte huren met voorzieningen

Als u een trainingsruimte huurt, dan zorgen wij voor een ruimte die past bij het doel van uw training of cursus. Uw cursusruimte wordt klaargezet in de door u gewenste opstelling en is standaard voorzien van een beamer met scherm en een flipover. In de gehele traininglocatie is gratis wifi beschikbaar.

Gratis Unieke App

Met onze gratis conferentie App kunt uw uw deelnemers in een besloten deel informeren over programma-onderdelen en waar die zullen zijn. Ook handouts kunnen hierin gekoppeld worden.