Locatie met trainingsruimte Utrecht

Trainingsruimte Utrecht of omgeving

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten Soesterberg is een trainingslocatie voor trainingen en cursussen ligt in de regio Utrecht, dicht bij de Uithof, waar de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht gevestigd zijn. Zoekt u een trainingslocatie waar u een trainingsruimte Utrecht, cursusruimte of coachruimte kunt huren dan bent u bij Kontakt der Kontinenten aan het juiste adres.

Cursuslocatie in historische panden

Op de rand van de Utrechtse Heuvelrug ligt nabij Utrecht deze ideale locatie met cursusruimtes; gevestigd in twee historische panden, te weten een voormalig missiehuis en een voormalig klooster. Met behoud van sfeer en authentieke details zijn beide huizen gerenoveerd en in gebruik als cursuslocatie voor uw gasten.

Trainingsruimte huren en overnachten

Met meer dan een halve eeuw ervaring als locatie voor trainingen,  cursussen, vergaderen en overnachten weet het team van Kontakt der Kontinenten wat nodig is om uw bijeenkomst succesvol te laten verlopen.  Het effect en de kracht van trainingen en cursussen zit vaak in het intensieve karakter dat u kunt bereiken door uw training op een veilige plek te laten plaatsvinden, waar ongestoord gewerkt kan worden. Door onze cursuslocatie en trainingsruimtes te huren nemen wij alles rondom uw verblijf uit handen en laat Kontakt der Kontinenten u even van de wereld zijn. De twee panden beschikken samen over 131 hotelkamers, 23 trainings-, cursus-, en coachruimtes en 3 grote congreszalen die ook uitermate geschikt zijn voor bedrijfsfeesten.

Cursusruimte huren met gratis apparatuur en wifi

Als u cursusruimte of trainingsruimte huurt, dan zorgen wij voor een zaal die past bij het doel van uw training of cursus. Uw cursusruimte wordt klaargezet in de door u gewenste opstelling en is standaard voorzien van een beamer met scherm en een flipover. In de gehele traininglocatie is gratis WiFi beschikbaar.