Locatie met trainingsruimte Amersfoort

Trainingsruimte Amersfoort huren

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten Soesterberg is een cursuslocatie voor trainingen en cursusussen ligt in de regio Amersfoort Where Minds Meet. Wilt u een coachruimte, trainingsruimte Amersfoort of cursusruimte huren dan hoeft u niet verder te zoeken.

Trainingsruimtes in historische panden

Op de rand van de Utrechtse Heuvelrug ligt nabij Amersfoort deze ideale cursuslocatie, gevestigd in twee historische panden, te weten een voormalig missiehuis en een voormalig klooster. Met behoud van sfeer en authentieke details zijn beide huizen gerenoveerd en in gebruik als trainingslocatie voor uw gasten.

Trainingsruimte huren en overnachten

Met meer dan een halve eeuw ervaring als locatie voor trainingen,  cursussen, vergaderen en overnachten weet het team van Kontakt der Kontinenten wat nodig is om uw bijeenkomst succesvol te laten verlopen.  De effectiviteit en kracht van cursussen en trainingen zit vaak in het intensieve karakter dat u kunt bereiken door met uw training naar een andere omgeving te gaan, waar ongestoord gewerkt kan worden. Door onze cursuslocatie en trainingsruimtes te huren nemen wij alles rondom uw verblijf uit handen en laat Kontakt der Kontinenten u even van de wereld zijn. De twee panden beschikken samen over 131 hotelkamers, 23 trainings-, cursus-, en coachruimtes en 3 grote congreszalen die ook uitermate geschikt zijn voor feesten, partijen.

Trainingsruimte huren met gratis wifi en apparatuur

Als u cursusruimte of trainingsruimte huurt, dan zorgen wij voor een zaal die past bij het doel van uw training of cursus. Uw cursusruimte wordt klaargezet in de door u gewenste opstelling en is standaard voorzien van een beamer met scherm en een flipover. In de gehele traininglocatie is gratis WiFi beschikbaar.