Conferentiecentrum Utrecht

In de regio Utrecht, op een steenworp afstand van de Uithof en de Universiteit Utrecht,  vindt u conferentiecentrum Utrecht. Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten ligt op slechts 10 minuten rijden van Utrecht in Soesterberg. Met conferentiezalen en workshopruimtes in diverse afmetingen, 130 hotelkamers én een keuken met een wereldse twist zijn wij een geslaagde locatie voor uw conferentie, congres en meerdaagse bijeenkomst.

Conferentiecentrum Utrecht en overnachten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft jarenlang ervaring in het verzorgen van conferenties en overnachtingen. De twee historische gebouwen, een voormalig missiehuis en klooster, hebben sfeervolle zalen die uitermate geschikt zijn voor evenementen en conferenties. Het conferentiecentrum Utrecht is gelegen op een groot eigen bosgebied en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren is gratis en er zijn voldoende plaatsen voor grote gezelschappen.

ProefLokaal De Wereld

Tijdens de conferentie  zorgen wij voor een goed ingerichte zaal. Met ons culinaire concept van ProefLokaal De Wereld verzorgen wij u en uw gasten met heerlijke maaltijden en lekkere pauzemomenten. U kunt genieten van een conferentiediner, maar ook een diner of buffet op maat.

Conferentie app

Met onze praktische en gratis conferentie App kunt uw uw deelnemers in een besloten deel informeren over programma-onderdelen en waar die zullen zijn. Ook handouts kunnen hierin gekoppeld worden.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van ons  conferentiecentrum nabij Utrecht? We verrassen u graag met een voorstel op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.