WERELDSE GASTVRIJHEID
25 vergaderzalen - 3 conferentiezalen - 131 hotelkamers - 2 historische gebouwen - 1 grote bostuin - gratis parkeren

Conferentiecentrum Soesterberg

Bent u op zoek naar een conferentiecentrum? Kom dan eens bij Kontakt der Kontinenten kijken! Bij deze heeft u een inspirerende locatie gevonden in Midden Nederland, nabij Amersfoort, Zeist en Utrecht. Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is goed bereikbaar en geeft toch rust zodat u gemakkelijk en efficiënt kunt confereren. Wij zorgen voor een succesvolle conferentie!

Conferenties en overnachten

Als vergaderlocatie en conferentiehotel heeft Kontakt der Kontinenten een jarenlange ervaring opgebouwd in het u ontzorgen door conferenties en overnachtingen te faciliteren. Daarnaast beschikken wij over twee historische locaties met conferentiezalen die uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, evenement  en vergaderingen. Het conferentiehotel is gelegen op een  eigen bosgebied en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De grote bostuin biedt vele mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten of een buitendiner in onze evenementententen.

Conferenties

en overnachten Als vergaderlocatie en conferentiehotel heeft Kontakt der Kontinenten een jarenlange ervaring opgebouwd in het u ontzorgen door conferenties en overnachtingen te faciliteren. Daarnaast beschikken wij over twee historische locaties met conferentiezalen die uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, evenement  en vergaderingen. Het conferentiehotel is gelegen op een  eigen bosgebied en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De grote bostuin biedt vele mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten of een buitendiner in onze evenementententen.

Conferentie App

Met onze informatieve en praktische gratis App voor conferenties kunt uw uw deelnemers in een besloten deel informeren over programma-onderdelen en waar die zullen zijn. Ook handouts kunnen hierin gekoppeld worden.