WERELDSE GASTVRIJHEID
25 vergaderzalen - 3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

KIJK EVEN ROND   

Conferentiecentrum

Bent u op zoek naar een conferentiecentrum? Zoek dan niet verder! Bij deze heeft u de perfecte locatie gevonden in Midden Nederland, nabij Amersfoort, Zeist en Utrecht. Het conferentiehotel van Kontakt der Kontinenten is rustig gelegen zodat u gemakkelijk en efficiënt kunt confereren. Wij zorgen voor een succesvolle meeting!

Conferenties en overnachten

Kontakt der Kontinenten heeft reeds jarenlang ervaring in het verzorgen van conferenties en overnachtingen. Daarnaast beschikken wij over twee locaties met sfeervolle zalen die uitermate geschikt zijn voor feesten, partijen en vergaderingen. Het conferentiecentrum bij Zeist is gelegen op een groot eigen bosgebied en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

ProefLokaal De Wereld

Tijdens de conferentie  zorgen wij voor een rustige zaal. Wij zullen u voorzien van hapjes en een drankje. De vergadering zal erg ontspannen verlopen en prettig zijn voor alle aanwezigen.

Conferentie App

Met onze informatieve en praktische App voor conferenties kunt uw uw deelnemers in een besloten deel informeren over programma-onderdelen en waar die zullen zijn. Ook handouts kunnen hierin gekoppeld worden.

Reserveer uw conferentie

U kunt ervan verzekerd zijn dat uw conferentie uitstekend verzorgd wordt. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of boekingen.

Boek uw conferentiecentrum.