WERELDSE GASTVRIJHEID
25 vergaderzalen - 3 conferentiezalen - 131 hotelkamers - 2 historische gebouwen - 1 grote bostuin - gratis parkeren

Conferentiecentrum Amersfoort

In de regio Amersfoort – Where Minds Meet – vindt u conferentiecentrum Amersfoort. Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is partner van Locatie Amersfoort. Op kleine afstand van Amersfoort ligt in Soesterberg ons conferentiecentrum met conferentiezalen en trainingsruimtes. Met 131 hotelkamers, een uitstekende keuken en wereldse gastvrijheid zijn wij de perfecte accommodatie voor een conferentie, congres en meerdaagse bijeenkomst.

Conferentiecentrum met hotelkamers

Kontakt der Kontinenten heeft reeds jarenlang ervaring in het verzorgen van conferenties en overnachtingen. De twee historische locaties, een voormalig missiehuis en klooster, hebben sfeervolle zalen die uitermate geschikt zijn voor uw bedrijfsevenement en vergaderingen. Het conferentiecentrum Amersfoort is gelegen op een groot eigen bosgebied en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

ProefLokaal De Wereld

Tijdens de conferentie  zorgen wij voor een goed ingerichte zaal. Met ons culinaire concept van ProefLokaal De Wereld verzorgen wij u en uw gasten met heerlijke maaltijden en lekkere pauzemomenten.

Conferentie App

Met onze gratis conferentie App kunt uw uw deelnemers in een besloten deel informeren over programma-onderdelen en waar die zullen zijn. Ook handouts kunnen hierin gekoppeld worden. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw conferentie uitstekend verzorgd wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveren.