WERELDSE GASTVRIJHEID
2 historische gebouwen - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - grote bostuin - gratis parkeren

VERGADERLOCATIE

Uw wensen en het verloop van uw bijeenkomst staan in onze vergaderlocatie voorop; wij doen er alles aan om uw bijeenkomst voor u en uw gasten naar tevredenheid te verzorgen. Wij werken vanuit de visie dat iedere mens wereldburger is en proberen daarbij zoveel mogelijk oog te hebben voor mens, milieu en maatschappij; oftewel maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel.

Als vergaderlocatie in de regio Amersfoort, Utrecht en Zeist met overnachtingsmogelijkheden, hebben wij een aantal standaard vergaderarrangementen voor u samengesteld. U heeft al een basisarrangement vanaf € 7,50 per persoon. Deze vergaderarrangementen bevatten alles voor een goed verzorgde bijeenkomst, maar kunnen uiteraard voor uw training, vergadering, seminar of conferentie op maat aangepast worden naar uw wensen. Een aantal suggesties vindt u bij ProefLokaal De Wereld.

De vele vergaderzalen en conferentiezalen zijn verdeeld over beide gebouwen. Onze vergaderarrangementen zijn exclusief zaalhuur. U bent hierdoor in de gelegenheid om een zaal met een oppervlakte van uw keuze te reserveren. Het gebruik van diverse audiovisuele apparatuur als beamer, wifi en flipover is gratis.