Locatie met trainingsruimte Utrecht

Trainingsruimte Utrecht huren

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten Soesterberg is een trainingslocatie voor trainingen en cursussen ligt in de regio Utrecht, dicht bij de Uithof, waar de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht gevestigd zijn. Zoek je een trainingslocatie waar je een trainingsruimte Utrecht, cursusruimte of coachruimte kunt huren dan ben je bij Kontakt der Kontinenten aan het juiste adres.

Trainingsruimtes in historische panden

Op de rand van de Utrechtse Heuvelrug ligt nabij Utrecht deze ideale locatie met cursusruimtes; gevestigd in twee historische panden, te weten een voormalig missiehuis en een voormalig klooster. Met behoud van sfeer en authentieke details zijn beide gebouwen gerenoveerd en in gebruik als cursuslocatie voor jouw gasten.

Trainingsruimte huren en overnachten

Met meer dan een halve eeuw ervaring als locatie voor trainingen,  cursussen, vergaderen en overnachten weet het team van Kontakt der Kontinenten wat nodig is om jouw bijeenkomst succesvol te laten verlopen.  Het effect en de kracht van trainingen en cursussen zit vaak in het intensieve karakter dat je kunt bereiken door jouw training op een veilige plek te laten plaatsvinden, waar ongestoord gewerkt kan worden. Door onze cursuslocatie en trainingsruimtes te huren nemen wij alles rondom jouw verblijf uit handen en laat Kontakt der Kontinenten je even van de wereld zijn. De twee panden beschikken samen over 130 hotelkamers, 25 trainings-, cursus-, en coachruimtes en 3 grote congreszalen die ook uitermate geschikt zijn voor bedrijfsfeesten.

Cursusruimte huren met gratis wifi en apparatuur

Als u cursusruimte of trainingsruimte huurt, dan zorgen wij voor een zaal die past bij het doel van jouw training of cursus. De cursusruimte wordt klaargezet in de door jou gewenste opstelling en is standaard voorzien van een beamer met scherm en een flipover. In de gehele traininglocatie is gratis wifi beschikbaar.

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!