Locatie met trainingsruimte Amersfoort

Trainingsruimte Amersfoort huren

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten Soesterberg is een cursuslocatie voor trainingen en cursusussen ligt in de regio Amersfoort. Wil je een coachruimte, trainingsruimte Amersfoort of cursusruimte huren dan hoef je niet verder te zoeken.

Trainingsruimtes in historische panden

Op de rand van de Utrechtse Heuvelrug ligt nabij Amersfoort deze ideale cursuslocatie, gevestigd in twee historische panden, te weten een voormalig missiehuis en een voormalig klooster. Met behoud van sfeer en authentieke details zijn beide huizen gerenoveerd en in gebruik als trainingslocatie voor uw gasten.

Trainingsruimte huren en overnachten

Met meer dan een halve eeuw ervaring als locatie voor trainingen,  cursussen, vergaderen en overnachten weet het team van Kontakt der Kontinenten wat nodig is om jouw bijeenkomst succesvol te laten verlopen.  De effectiviteit en kracht van cursussen en trainingen zit vaak in het intensieve karakter dat je kunt bereiken door met jouw training naar een andere omgeving te gaan, waar ongestoord gewerkt kan worden. Door onze cursuslocatie en trainingsruimtes te huren nemen wij alles rondom jouw verblijf uit handen en laat Kontakt der Kontinenten je even van de wereld zijn. De twee panden beschikken samen over 130 hotelkamers, 25 trainings-, cursus-, en coachruimtes en 3 grote congreszalen die ook uitermate geschikt zijn voor feesten en partijen.

Trainingsruimte huren met gratis wifi en apparatuur

Als je cursusruimte of trainingsruimte huurt, dan zorgen wij voor een zaal die past bij het doel van jouw training of cursus. De cursusruimte wordt klaargezet in de door jou gewenste opstelling en is standaard voorzien van een beamer met scherm en een flipover. In de gehele traininglocatie is gratis wifi beschikbaar.

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!