Fase 3

Hier leest u meer over fase 3. 

Wat gaat er gebeuren?

Het restaurant wordt opnieuw opgebouwd, ingericht, qua capaciteit flink uitgebreid én biedt straks een vernieuwende en verrassende wereldse beleving.

1. Overzicht restaurant

Wereldse inspiratie

Voor de inrichting van het nieuwe restaurant hebben we onze inspiratie zowel van dichtbij huis als van ver gehaald. In plaats van te kijken naar de verschillen, vormen juist onverwachte culturele gelijkenissen het uitgangspunt. Denk bijvoorbeeld aan de oer-Hollandse klederdracht uit Marken die dezelfde motieven heeft als klassiek Peruaans breiwerk. Picasso’s zelfportret toont als een Afrikaans stammenmasker, stoffen van Helmondse makelij staan in de wereld bekend als typisch Afrikaans, de oh zo Hollandse aardappelen met bloemkool eet men in India als Aloo Gobi en heldere blauwe ogen zijn niet alleen voorbehouden aan West-Europeanen. 

Zo gaat het worden

Gasten die vanuit de lobby het nieuwe paviljoen betreden treffen straks een open ruimte die wordt omgeven door het weelderige groen van buiten. Deze nieuwe verblijfsruimte beschikt over een atriumlounge met een koffie- en theecorner en comfortabel en sfeervol meubilair.

Een servicelounge met meerdere eet- en drinkfuncties biedt de ruimte aan grotere gezelschappen. Zo kunnen groepen uit de naastgelegen Sint Jan zaal voortaan dicht bij hun zaalruimte worden ontvangen.

Op de plek waar zich nu de bar bevindt zal een centrale liftvoorziening worden gerealiseerd die het souterrain en de etages Afrika en zaal Steyl met elkaar gaat verbinden. Gasten en mindervaliden kunnen vanuit de lift via een loopbrug zaal Steyl bereiken.

Vervolgens het restaurantgedeelte zelf; een multifunctioneel foodcourt met frontcooking- en sappenstation bestaande uit verschillende buffetten. Een iconische bar met op de hoek een ‘raw bar’ die al bij binnenkomst zorgt voor de nodige vers beleving. De zitplaatsen voor ontbijt, lunch, borrel of diner bevinden zich in meerdere zones en sferen. 

Via het restaurantpaviljoen vinden gasten straks tevens de weg naar het vernieuwde terras met een buitenkeuken aan de tuinzijde.

In plaats van de wereld op te delen in verschillen, zijn overeenkomsten verrassender en inspirerend. En vaak
onverwachts.

Meer weten?

Bekijk onze pagina met alle informatie over de huidige en aankomende ontwikkelingen binnen Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten of neem een kijkje bij fase 2.

Wij gebruiken cookies. Met deze cookies verbeteren wij de gebruiksvriendelijkheid van onze website. Daarnaast kunnen wij je hierdoor gepersonaliseerde content bieden op kontaktderkontinenten.nl, via onze andere kanalen en andere media. Als je verder surft, accepteer je onze cookies. NB. Wij onthouden je keuze, zodat je deze vraag bij een volgend bezoek niet meer te zien krijgt. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten