WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

Werk vanuit je talent

Vergaderlocatie en Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is op 16 november aanwezig op het kennisplein van Management Support in het Media Plaza van de Jaarbeurs in Utrecht.

Tijdens hét vakevent, dit jaar met het thema Werk vanuit je talent, kun je deelnemen aan het congres met gerenommeerde sprekers als Roos Vonk, Huub van Mackelenbergh en Charlotte van Asseldonk. Verder is er een keur aan workshops voor de ontwikkeling van professionele en persoonlijke talenten die je in je werk als managementondersteuner goed kunt gebruiken.

Als duurzame vergaderlocatie en conferentiecentrum werkt en ontwikkelt Kontakt der Kontinenten al jaren vanuit haar talent voor het organiseren van conferenties en vergaderen. Wij nodigen je van harte uit om tijdens dit inspirerende event even bij ons langs te komen op het kennisplein. Christel en Lars helpen je graag verder met informatie en mogelijkheden voor het realiseren van een meeting.

Win een wereldse reis naar een ‘land’ waar vroeger de paters – de voormalige bewoners van het gebouw waar Kontakt der Kontinenten in is gevestigd – actief waren. Waarom thuisblijven als onze wereld zo mooi is!?

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo