WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin - gratis parkeren

Onze wereldse medewerkers vertellen…

Nicaragua

Mouis Blans heeft bij Kontakt der Kontinenten twee functies; zij werkt al enige jaren als projectcoördinator bij Training & Advies en als medewerker personeelszaken. Eigenlijk heet zij Marie Louise, maar in haar kinderjaren maakte zij er zelf Mouis van en dat is blijven hangen. Van origine is Mouis ¼ Nederlands en ¾ Zwitsers; in Nederland heet zij Mouis en in Zwitserland Marie Louise.

Mouis is verbonden met Nicaragua in Midden-Amerika waar zij zes jaar heeft gewoond en gewerkt. Zij heeft daar haar man leren kennen en samen hebben zij twee kinderen geadopteerd. Sinds kort woont haar dochter weer in Nicaragua.

Mouis: “Mijn mooiste wereldse plekje in Nicaragua is het Ecohotel in León: dát is mijn paradijs in een stad! Dit hotel ligt middenin de stad en heeft veel groen en rust, dat vind ik een mooie combinatie. Ik ga er altijd wel een keer naar toe als ik in Nicaragua ben en laat het graag aan iedereen zien. Bijzonder in Nicaragua vind ik dat iedereen elkaar bij een begroeting een zoen geeft, ook als je iemand voor het eerst ontmoet. Dit gebeurt voornamelijk bij privécontacten, zakelijk minder snel. Bijzonder aan Kontakt der Kontinenten vind ik de multiculturele samenstelling van onze groep medewerkers.”

De bar van het Ecohotel in León, Nicaragua

De bar van ProefLokaal De Wereld in Soesterberg

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo