WERELDSE GASTVRIJHEID
25 vergaderzalen - 3 conferentiezalen - 131 hotelkamers - 2 historische gebouwen - 1 grote bostuin - gratis parkeren

Nieuwe waterpompen gesponsord voor Water voor Water

Wist u dat wij voor elke fles gekoeld en gezuiverd water die wij u serveren, een bedrag aan het project Water voor Water van Stichting FairWater schenken? Schoon drinkwater is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In de afgelopen jaren zijn veel Afrikaanse dorpen daarom voorzien van waterpompen. Helaas waren veel van deze pompen van slechte kwaliteit en werden deze door de hoge reparatiekosten niet meer hersteld, en dus onbruikbaar.

De ‘Bluepumps’ van Stichting FairWater bieden een duurzame oplossing. Deze waterpompen worden van duurzame materialen zoals roestvrij staal en PVC gemaakt, hierdoor kunnen ze zeker 10 jaar mee voordat er (eenvoudige) onderdelen vervangen moeten worden. Daarnaast worden de pompen voor het transport vanuit Nederland gevuld met waterflessen van JointhePipe. De waterflessen ‘reizen’ op deze manier gratis mee naar de locatie waar de waterpompen geïnstalleerd worden en zorgen dat de bevolking het water makkelijk mee kan nemen. Door de sponsoring van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten zijn er in de afgelopen jaren meerdere pompen in Gambia geplaatst. Daarnaast zijn er onlangs ook twee waterpompen in Mali geïnstalleerd.

Waterpomp Mali

Helpt u ook mee bij het sponsoren van nieuwe waterpompen? U kunt bij onze receptie een bijdrage in de collectebus deponeren of een donatie bij de reservering van uw bijeenkomst doen.

Water voor Water, ook met uw hulp!


Bekijk onze pagina Water voor Water voor meer informatie over onze samenwerking met Stichting FairWater.

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo