WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

3 Awards voor Kontakt der Kontinenten bij uitreiking MEETINGS Awards!

Op maandag 21 januari zijn tijdens het jaarlijkse MEETINGS Business Event de MEETINGS® Awards uitgereikt. Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten werd in november bij de bekendmaking van de regiowinnaars al benoemd tot ‘Beste Vergaderlocatie’ en ‘Beste Congreslocatie’ in Midden Nederland. Tijdens de uitreiking van de Nationale Awards ontving het Conferentiehotel tevens een bronzen award en mag zich hiermee de 3e ‘Beste Congreslocatie van het Jaar 2018’ in Nederland noemen.

Meetings AwardsCongresregio Utrechtse Heuvelrug

De gewonnen award bevestigt de gemerkte groeiende vraag naar en populariteit van de Utrechtse Heuvelrug als congresregio. In tegenstelling tot typische congressteden als Amsterdam en Den Haag, is de Utrechtse Heuvelrug niet alleen centraal gelegen, maar zorgt de groene en bosrijke omgeving ook voor inspiratie en een uitgebreid aanbod aan outdoor mogelijkheden. “Binnen de regio onderscheidt Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten zich door haar bijzondere karakter, de gastbeleving en het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden voor zowel congressen, vergaderingen, trainingen en (outdoor) events. En met Thermen Soesterberg in de achtertuin behoort zelfs een combinatie met wellness tot de mogelijkheden” aldus René Giel, Directeur Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.

Verantwoorde doorontwikkeling

Het Conferentiehotel heeft ambitieuze plannen en wil de komende jaren mensen blijven samenbrengen, verbinden en inspireren en hen op pro-actieve wijze nieuwsgierig maken naar de ‘wereldse’ diensten en producten van de congreslocatie. Een nieuwe keuken en een volledig verduurzaamd buitenterrein zijn reeds gerealiseerd en het winnen van de MEETINGS® Awards geeft een extra stimulans om te blijven ontwikkelen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo