WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

In deze vergaderlocatie verkrijgbaar: ThijsTea

Taste the Waste: ThijsTea

Voor gasten van hotel en vergaderlocatie Kontakt der Kontinenten is nu bij de receptie een smaakvolle ijsthee verkrijgbaar. ThijsTea is een ijsthee op basis van zwarte thee en fruit dat dreigt weggegooid te worden omdat het oud of lelijk is.

Thijs Afink, maker: “In het kader van ‘no waste’ en duurzaamheid gebruiken we dit fruit.” Een nobel streven, maar heeft dit geen nadelen? Volgens Thijs is dit juist een extra uitdaging. “Fruit is zeer seizoensgebonden en daarmee het aanbod van “afvalfruit” ook. Maar dat maakt het ook spannender. De smaken wisselen zeer regel­matig. In de winter ben ik bijvoorbeeld van plan om een variant te maken met stoofpeertjes. Daar kan ik nu al naar uitkijken, haha.”

Dat de ijstheeman niet stil zit moge duidelijk zijn: braam, aardbei, rabarber, rood fruit, pruim, druif, sinaasappel, rode bes, kiwi en rode biet. Het zijn allemaal smaken die goed bevielen. Toch is niet elk experiment succesvol: “Ik heb geëxperimenteerd met ananas en groene thee, de zogenoemde Hawaïsmaak, en deze was werkelijk ondrinkbaar. Nog nooit zoiets vies gedronken.” Hij voegt er snel aan toe: “De andere smaken zijn overigens wel heerlijk!”

ThijsTea is los verkrijgbaar bij de receptie van het conferentiehotel en is opgenomen in het assortiment van ons frisdrankarrangement met biologische en gezonde dranken dat als extra bij uw basisarrangement kan worden gereserveerd voor de vergadering, conferentie of meeting.

Assortiment frisdranken met biologische en gezonde keuzes

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo