Realisatie nieuwe toiletgroep

Deze zomer is fase 2 van onze bouwplannen van start gegaan. En dat betekent dat er momenteel hard gewerkt wordt aan de realisatie van een gloednieuwe ‘wereldse’ toiletgroep!

Het souterrain ‘Oceanië’ is afgebroken en maakt plaats voor drie nieuwe ruimtes; damestoiletten, een mindervalidetoilet en een ruimte met herentoiletten. Inmiddels zijn de eerste wanden al voorzien van een mooie Delfts blauwe kleur en bijpassend behang. Hiermee beginnen de ruimtes echt vorm te krijgen en wordt het beoogde eindresultaat langzaam maar zeker zichtbaar. Bij zowel de dames- als de herentoiletten wordt er naast de ‘normale toiletten’ ook een ‘werelds hurktoilet’ geplaatst. Daarnaast beschikken beide ruimtes straks over een douche waar onze gasten die geen kamer hebben zich toch even op kunnen frissen.

De werkzaamheden vorderen volgens planning en zullen eind augustus afgerond zijn. Wij kunnen niet wachten tot het klaar is! Wilt u voor die tijd al meer weten? Of bent u benieuwd naar de inspiratie die heeft geleid tot dit bijzondere wereldse design? Lees hier dan alles over fase 2.

toiletgroep

Meer over de ontwikkelingen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo