Eerste plaats Publieksprijs MeetingReview

Positief nieuws voor Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten om 2021 mee te starten! Op 1 januari heeft MeetingReview namelijk de winnaars van de Publieksprijs 2021 bekend gemaakt. Met dank aan alle mooie reviews die gasten over onze locatie hebben geschreven, heeft Kontakt der Kontinenten de eerste prijs gewonnen in de categorie large: locaties met zaalcapaciteit tot 250 personen.

De eerste plek werd bereikt met een totaal van 1.272 reviews, een score van 1139 en een gemiddelde beoordeling van 9,1. Een prachtig resultaat waar we ontzettend trots op zijn. Zeker in de huidige tijd waarin een groot aantal conferenties op aangepaste wijze – coronaproof én op 1,5 meter – hebben plaatsgevonden.

Bekijk hier alle reviews van Kontakt der Kontinenten.

Over MeetingReview

MeetingReview is een online platform waarop je vergaderlocaties kunt vinden en reserveren. De reviews geven hierbij een goed beeld van wat je kunt verwachten. De aangesloten locaties worden beoordeeld op het boekingsproces, eten & drinken en de gebruikte ruimte. Daarnaast is er ook een totaalbeoordeling waarin rekening wordt gehouden met de prijs, kwaliteit en gastvrijheid van de locatie.

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo