Kontakt der Kontinenten kleurt rood tijdens de Night of Live

De klok tikt door en de tijd dringt voor de evenementenindustrie! De evenementenindustrie staat door COVID-19 op de rode lijst van acuut bedreigde industrieën. Daarom kleurt de evenementenindustrie hun locaties en gebouwen rood in de nacht van 25 op 26 augustus 2020.

Mega-evenement

Tijdens dit mega-evenement bundelen bedrijven in de evenementenindustrie zoals hotels, evenementenorganisaties en musea hun krachten en sturen de overheid hiermee een alarmerend, rood signaal dat waarschuwt voor het uitsterven van het evenementenvak. Ook Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten doet mee aan de Night of Live en zal in de nacht van 25 op 26 augustus rood kleuren.

Rood

De kleur rood is gekozen om de volgende redenen:

  1. De kleur rood staat voor de liefde voor onze prachtige eventbranche.
  2. De evenementenindustrie staat op de rode lijst van bedreigde industrieën.
  3. Rood alarm voor een miljardenmarkt en tienduizenden banen die verloren dreigen te gaan.

Zichtbaarheid en verbroedering

Het idee voor de campagne komt oorspronkelijk uit Duitsland, waar de heer Tom Koperek en zijn team van LK Aktiengesellschaft ons buurland eerder al rood kleurde: maar liefst 7.700 gebouwen van event-professionals en -bedrijven uit 1.500 Duitse steden stonden roodgloeiend in de nacht van 22-06-2020 op 23-06-2020. “Door middel van het medium licht willen we de evenementenindustrie in haar geheel zichtbaar maken en voor verbroedering zorgen binnen een industrie die mensen bij elkaar brengt”, aldus Stijn Oude Vrielink initiatiefnemer en eigenaar van Venue Marketing.

Kom ook in actie

Wil je de evenementenindustrie steunen? Kom dan ook in actie en teken de petitie of kijk voor meer informatie op de website van Venuemarketing.

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo