WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin - gratis parkeren

Nationale Meeting Award

Wij zijn supertrots dat we genomineerd zijn voor de Nationale Meeting Award 2018! De Nationale Meeting Award wordt in 2018 voor de derde keer uitgereikt. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

De Nationale Meeting Award bestaat uit 3 rondes, te weten:
Ronde 1: In de eerste ronde worden deelnemende locaties op gastervaringen beoordeeld. Dit is op basis van reviews over de locatie op MeetingReview. Op basis van de gemiddelde reviewscore en het aantal reviews wordt de locaties een score voor ronde 1 toebedeeld.
Ronde 2: Locaties zullen in ronde 2 een kwaliteitstoets moeten ondergaan over ondernemerschap, gastvrijheid en kwaliteit. Experts uit de branche zullen deze beoordelen en uiteindelijk tot een top drie per categorie komen.
Ronde 3: De top drie van elke categorie zal vervolgens worden onderworpen aan een locatiebezoek door een onafhankelijke vakjury doe de uiteindelijke winnaar zal kiezen.

Er zijn vijf categorieën ingedeeld op basis van de capaciteit van een locatie:
categorie S (capaciteit tot 25 personen)
categorie M (capaciteit tot 100 personen)
categorie L (capaciteit tot 250 personen)
categorie XL (capaciteit tot 500 personen)
categorie XXL (capaciteit vanaf 500 personen)

Voor nu hopen wij in de top drie van categorie L te komen, maar uiteindelijk is ons doel om op 12 maart de Award weer uitgereikt te krijgen. We houden u op de hoogte.

Conferentiehotel Nationale Meeting Award

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo